Zoeken naar turkse restaurant amsterdam

 
turkse restaurant amsterdam
Turks Restaurant Bir Tat Amsterdam.
Wij garanderen u, dat wanneer u komt eten bij Bir Tat het eten heerlijk zal smaken. Kom snel eten bij Turks restaurant Bir Tat en geniet van de heerlijke gerechten uit de Turkse keuken! Copyrights Bir Tat Amsterdam 1985-2016. Webdesign door AXOI.com.
Turks Restaurant Aspendos Dinercheque.
Turks Restaurant Aspendos. Bel ons op 020 261 09 64. Turks Restaurant Aspendos. Italiaans, Pizza and Turks. De Italiaanse en Turkse combinatie is misschien wel één van de lekkerste. Bij Aspendos, in het hartje van Amsterdam, weten ze dat als geen ander.
Geniet in Turkse stijl bij Turks restaurant Meram Amsterdam. Geniet in Turkse stijl bij Turks restaurant Meram Amsterdam.
Je kunt bij Meram genieten van Turkse gerechten tegen goede prijzen. En na het eten kun je terecht in de Sisha lounge voor een drankje en waterpijp. Meram staat garant voor oprechte gastvrijheid. De naam Meram is afkomstig van een streek in de provincie Konya, gelegen in centraal Anatolië. De streek Meram staat bekend om haar mooie landschap. Geen wonder dat het een geliefde plek is voor velen om tot rust te komen. De betekenis van het woord Meram staat voor wens of verlangen. U kunt bij Meram terecht voor ontbijt, lunch en diner. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 01.00 uur en in het weekend van 10.00-03.00 uur. Het nieuwe restaurant bevindt zich tegenover het welbekende plein 40-45 in Amsterdam-West. Slotermeerlaan 111 Amsterdam.
Marina Club Amsterdam Restaurant Steakhouse Lounge Club.
Dineren, loungen of dansen op een unieke locatie in Amsterdam, dat is uitgaan bij Marina Club Amsterdam. Gelegen aan het IJ lijkt het wel alsof je in grote, chique steden zoals Miami, Dubai en Istanbul bent aangeland. Het decor is luxe en het restaurant is ultra chique.
WOWSlider generated by WOWSlider.com.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West en De Pijp.
Bent u op zoek naar een Turks Mediterraans restaurant in Amsterdam? Restaurant Orontes verwelkomt u graag om u te laten genieten van de heerlijke mediterrane keuken. Naast de heerlijke gerechten schenken wij internationale, maar ook Turkse wijnen. Bij Orontes kun je ook.
Hira Restaurant.
Turks eten in Amsterdam, Steeds meer mensen verlangen naar eerlijk en verse gerechten.Voor bijeenkomsten zoals feesten werden dan allerlei gerechten klaargemaak uit de traditionele Turkse keuken die de gezellige sfeer van zulke gezelschappen versterken. Hira Restaurant is een ideale verzamelplek voor men die de gezellige sfeer vangastvrijheid wilt voelen en de overheerlijke Turkse specialiteiten wilt proeven.
Turkse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Waar heb je zin in? Turkse restaurants in Amsterdam. Alle Turkse restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Florya Restaurant Café Bos en Lommer, Amsterdam Florya Restaurant Café Bos en Lommer, Amsterdam.
3.00 TURKSE KOFFIE MASTIEKGOM. 2.90 FRESH MINT THEA. 3.90 POT THEE keuze uit rozemarijn, groene, kamille of lindebloesemthee. 4.50 VANILLE, AARDBEI, CACAO, BANAAN. En personeel was erg vriendelijk. Aandacht kwamen we zeker niet tekort. Zeker een aanrader! Naciye Eken Daldal. Zaterdag waren we met de dames gekomen. service is top.en erg vriendelijk personeel. We voelden ons echt thuis. Pinar Tekne Keceli. ZO t/m DO 0800: 0100.: VR ZA 0800: 0300.: 2018 Florya Restaurant Café Bos en Lommer, Amsterdam.

Contacteer ons