Meer resultaten voor restaurant zuidas

 
restaurant zuidas
Hello Zuidas Companies.
Zuidas as a mini-Manhattan: its a worthwhile ambition. We represent over 200 member organizations. When we opened in Zuidas 11 years ago, people said we were crazy Marjolijn Meijer, founder of Clubsportive. See more of Zuidas than only your office and the car park: Interview with Luc Kusters, Bolenius Restaurant.
Gustavino Restaurant Vinoteca, Gustavino.
Aan de Zuid-As, tussen de hoge gebouwen, zit Gustavino restaurant vinoteca. De ruimte is indrukwekkend plafond van zeveneneenhalve meter! en aangekleed met een koperen bar, witmarmeren keuken en kroonluchters van fietslampjes. De keuken heeft een originele houtoven, waar flinterdunne pizzas op essenhout de perfecte smaak en substantie krijgen.
Tip 10 Zuidas. Tip 10 Zuidas Catch52.nl.
Fitch Shui is vernoemd naar de twee pioniers die de weg vrij maakten voor het sucessvolle WTC in Amsterdam. Sushi Time Yes, de beste sushi van de Zuidas: wij hebben m gevonden! Of je nu uitgebreid wil tafelen of voor een snelle bite aan de band plaatsneemt, het kan allemaal. Enne, we blijven ook op de Zuidas lekker Hollands: vooral de dinsdag is populair tijdens de lunch want dan zijn alle bordjes slechts 250, per stuk. Nine Dit restaurant zit iets verscholen tussen de advocatenkantoren maar is zeker een bezoekje waard voor een lekkere lunch of diner.
Restaurant Kookstudio NINE Kookworkshop, Dinerspel, Lunch Diner.
Wij bieden een besloten ruimte voor vergaderingen, presentaties en andere sessies. Nine biedt een uniek concept waarin teambuilding en relatiebeheer gecombineerd worden; de Restaurant Workshop. Nine beschikt naast het restaurantgedeelte over een geavanceerde en zeer ruime kookstudio. Letterlijk en figuurlijk een culinaire wandeling maken?
wagamama home.
zoek een wagamama. er zijn 4 restaurants in amsterdam, 1 in rotterdam, 1 in utrecht en 1 in de designer outlet in roermond. waar is wagamama. meld je aan voor het laatste nieuws. blijf op de hoogte van nieuwe evenementen en aanbiedingen.
3 Restaurants in Amsterdams Zuidas Reviewed.
Superfood salad at The Barn restaurant in Zuidas Limon. It was clearly a salad-y kind of week, as I went for the lentil and shrimp salad at Zuidas competitor Limon, too. Limon feels a bit posher and less utilitarian than The Barn, theres no online ordering system, and the service is much more, well, present.
Dickys Grand Cafe Amsterdam.
Grand Cafe Dickys, al meer dan tien jaar een begrip op de Amsterdamse Zuidas. Bij Dickys ben je welkom voor een kop koffie, een lekkere lunch, diner of gewoon voor de borrel. s Winters in het gezellige restaurant en s zomers op ons mooie terras aan het Gustav Mahlerplein en de Gustav Mahlerlaan.
Restaurant As.
deborah@restaurantas.n of bel 020 644 0100. ALSO SUITABLE FOR GROUPS., Restaurant As is situated right in the middle of the idyllic Beatrixpark that borders on the RAI and is a stones throw. away from both the WTC and the Beethovenstraat.
Restaurant Deauville Amsterdam.
Het À Deauville restaurant eert dat moment met een aanbod dat zich onderscheidt door versheid, diversiteit en kwaliteit. Waar gastvrijheid een nieuwe dimensie krijgt. De bistro staat garant voor een verfijnd menu aanbod, met een kwaliteit die de Zuidas eert als een zakelijke voedingsbodem van mondiale klasse.

Contacteer ons