Op zoek naar mexicaans restaurant tilburg?

 
mexicaans restaurant tilburg
Fotos Taco Bell Tilburg, de tweede vestiging van Nederland.
Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. Hij vervolgt: We willen in Nederland net zon taco-cultuur creëren als in Amerika.
Tortillas Tilburg.
Openingstijden; dagelijks van 16.30 23.00. Geopend 24, 25 en 26 december. Gesloten ivm verbouwing. 31 december tot 10 januari. Korte Heuvel 47. 5038 CS Tilburg. T: 013 545 4155. Uit eten Eindhoven Uit eten Breda Uit eten Tilburg Workshop Eindhoven.
Tortillas Tilburg, 3-gangen keuzediner bij Tortillas: bespaar 50% in Tilburg via Social Deal.
reserveer met ten minste 2 vouchers 1 voucher is geldig voor 1 persoon. Alleen geldig bij de vestiging in Tilburg Heuvel 47. Heuvel 47 5038 CS Tilburg Routebeschrijving. Waan je een avond in het zonnige Mexico met een heerlijk diner bij het sfeervolle Tortillas in hartje Tilburg.
Tweede Taco Bell van Nederland opent in Tilburg @FoodClicks.
Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen. Na Tilburg wil het bedrijf de komende jaren nog zon 20 restaurants door het hele land openen. Taco Bell Corp, maakt onderdeel uit van Yum! Brands en is s werelds grootste op Mexicaans-eten geïnspireerde fastservice restaurant.
Amigo, Mexicaans Restaurant in Tilburg, Heuvelring 126 Restaurants in Tilburg Opendi Tilburg.
5038 CL Route Tilburg Adres. Heuvelring 126, 5038 CL Tilburg Telefoon. 013 535 2315 Website. Restaurants In Tilburg. Amigo, Mexicaans Restaurant. Amigo, Mexicaans Restaurant is gevestigd op Heuvelring 126. Het volgende wordt aangeboden: Restaurants In Tilburg zijn er 177 andere Restaurants.
Mexicaans afhalen en laten bezorgen in Tilburg Hapsalons.
Waar kun je Mexicaans afhalen en laten bezorgen in Tilburg? Taco Express mexicaans Mexicaanse bezorgdienst in Tilburg. Argentina Tilburg snackbar, mexicaans Mexicaanse bezorgdienst in Tilburg. Taco Mundo Tilburg mexicaans Mexicaanse bezorgdienst in Tilburg. Tortillas Tilburg mexicaans Mexicaanse bezorgdienst in Tilburg.
3-gangen Tortillas-proeverijmenu Tortillas Tilburg Groupon.
Over Tortillas Tilburg. In een van de historische panden op de Heuvel in hartje Tilburg vind je Mexicaans restaurant Tortillas Tilburg. Naast een bijzondere locatie heeft het restaurant ook een bijzondere menukaart. In het sfeervolle restaurant eet je authentieke gerechten, waardoor je je een avondje in Mexico waant.
Tortillas Tilburg openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Voor de liefhebber van de Mexicaanse keuken is Mexicaans eetcafé Tortillas al meer dan tien jaar the place to be in Tilburg. Gelegen aan de korteHeuvel, dé eetstraat van Tilburg, midden in het centrum en op loopafstand van het station.
Taco Bell nu ook in Tilburg.
We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. Tilburg" is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant.

Contacteer ons