Resultaten voor indonesisch restaurant amsterdam

 
indonesisch restaurant amsterdam
Wat is het CBF? Centraal Bureau Fondsenwerving.
1059 CM Amsterdam. T: 020 417 00 03. Ma t/m Vrij: 08.30 17.00. Waarborgen en integriteit. Het CBF is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie RvA onder registratienummer C-130: www.rva.nl. Het CBF is lid van het Internationaal Committee on Fundraising Organizations.
TRI TUNGGAL Home.
Ons eten is traditioneel Indonesisch en de keuken beschikt over veel verschillende gerechten, maar hebben een keus moeten maken om de menukaart overzichtelijk te houden. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van andere Indonesische restaurants, die over het algemeen alleen over het Midden-Javaanse keuken beschikken. klik hier voor de menu. IN ONS RESTAURANT IS OOK MOGELIJK.
Surakarta Indonesische Specialiteiten, Restaurant en Catering.
Restaurant Surakarta heeft als oorsprong de keuken van Midden-Java. Deze onderscheidt zich door het minder scherpe pedis en het wat zoetere karakter van de meeste gerechten. Daarbij vindt men het veelal gezelliger en lekkerder om zelf sambal naar smaak toe te voegen.
Long Pura: het beste Indonesische restaurant van Amsterdam.
Restaurant Long Pura. Balinees Indonesisch restaurant dat meer te bieden heeft dan authentieke maaltijden. In Long Pura geven de medewerkers in hun kleurrijke traditionele kleding je het gevoel alsof je bij een bevriende Indonesische familie zit te eten. Restaurant Long Pura de" eeuwige tempel" bevindt zich in een monumentaal grachtenpand op de Rozengracht, goed verborgen achter een smalle gevel, midden in de Jordaan in het centrum van Amsterdam.
Restaurant Soenda Kelapa.
Bojo Indonesisch Restaurant Openingstijden Bojo Indonesisch Restaurant Lange Leidsedwarsstraat.
Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. Bojo Indonesisch Restaurant. Bojo Indonesisch Restaurant. Lange Leidsedwarsstraat 49 HS, 1017NG, Amsterdam 06-25184265 Website.
Coffee Jazz Indonesisch restaurant.
Het muziekprogramma is heel gevarieerd en kan verzorgd worden door gerenommeerde Jazz-musici, maar wij putten ook uit onze familie of vriendenkring. Kortom: Coffee Jazz is totaal verschillend van andere Indonesische restaurants in Amsterdam en zeker een bezoek waard! Indonesisch restaurant met authenieke keuken.
Amoi: Indonesisch restaurant Amsterdam West.
Over mij contact. Amoi: Indonesisch restaurant om je vingers bij af te likken. Nog geen reacties. Vroeger kende ik de tentjes op de Kinkerstraat op mn duimpje, want ik fietste er bijna dagelijks doorheen toen ik nog in Oud West woonde.
Restaurant Long Pura Home.
Wij zitten midden in de gezellige Jordaan in het centrum van Amsterdam. Onze Indonesische rijsttafels en a-la-carte menu's' zijn bekend in binnen en buitenland en worden geserveerd door onze gastvrije bediening in klederdracht. Private dining tot circa 120 personen! Besloten dineren met zakenrelatie's, vrienden of familie. Klik hier voor meer info! Heerlijke saté kambing. We zijn hier wezen dineren met onze dochter zij heeft dit restaurant gekozen.

Contacteer ons