Zoeken naar restaurant c

 
restaurant c
Restaurant C in Amsterdam voormalig BAUT Made by Ellen.
Zoals je je wellicht kan herinneren heb ik al 2x eerder geschreven over het pop-up restaurant BAUT en was ik daar erg enthousiast over: BAUT is a must visit en BAUT is verhuisd. Ik was dan ook nieuwsgierig naar het nieuwe restaurant van chef-kok Michiel van der Erde. De naam Restaurant C.
Parkeren Wibautstraat Amsterdam.
De Wibautstraat heeft een metrostation en is een lange straat die doorloopt vanaf het Amstelstation totaan de Weesperstraat. Je vindt hier onder andere het Volkshotel, Hotel Casa, restaurant C en restaurant Dauphine. Tip: Goedkoop parkeren in Amsterdam. Parkeren vanaf slechts 150, euro per uur!
Restaurant DenC, Dik Cunningham is een Amsterdams restaurant.
Bij Restaurant DenC treft u een huiselijke sfeer aan terwijl u geniet van een streekgebonden en ambachtelijke keuken. Geopend voor diner van maandag t/m zaterdag vanaf 1700: uur. Mei-special: 5 gangen all-inn.: 5 gangen specialiteitenmenu, aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater, koffie met huisgemaakte friandises.
Restaurant C'est' Ca in Utrecht.
Over Restaurant C'est' Ca. Bollenhofsestraat 142, 3572 VT Utrecht. Restaurant Cest Ça is een huiselijk restaurant met een Frans-Italiaanse keuken in de bruisende wijk Wittevrouwen. Geïnspireerd door het Franse table dhôtes-concept serveren wij iedere week een vijf-gangen verrassingsmenu voor 3850.
Reserveren bij Restaurant C in Amsterdam.
C Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
De keuken is het epicentrum van restaurant C. Je kunt aan de keukenbar plaats nemen, aan een tafeltje of in de lounge. Waar je ook zit in de grote en strak ingerichte ruimte, je hebt altijd zicht op de keukenbrigade.
Restaurant C Amsterdam viert 3-jarig bestaan Lekker. lekker-logo-rotated. lekker-logo-rotated. lekker-logo.
Restaurant C Amsterdam viert 3-jarig bestaan. Restaurant C Amsterdam viert op zaterdag 19 januari 2019 zijn 3-jarig bestaan. Drie jaar geleden lanceerde eigenaar en chef Michiel van der Eerde met dit restaurant een uniek kookconcept aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost.
Restaurant C Amsterdam Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Amsterdam Restaurant C. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 72 tot 123. MICHELIN Gids 2019. George Gershwinlaan 30, 1082 MT Amsterdam.
Vergaderlocatie Restaurant C.
Home / Items / In de stad vergaderen, Restaurant, Vergaderlocatie Dineren / Restaurant C. Share this page. Restaurant C Boven C bevindt zich op de eerste verdieping boven het restaurant. Deze ruimte is geschikt voor events, feesten, bruiloften, vergaderingen of walking diners.

Contacteer ons