Meer resultaten voor restaurant c

 
restaurant c
Restaurant C'est' Ca in Utrecht.
Over Restaurant C'est' Ca. Bollenhofsestraat 142, 3572 VT Utrecht. Restaurant Cest Ça is een huiselijk restaurant met een Frans-Italiaanse keuken in de bruisende wijk Wittevrouwen. Geïnspireerd door het Franse table dhôtes-concept serveren wij iedere week een vijf-gangen verrassingsmenu voor 3850.
Restaurant CIRCL.
Jouw event in Circl Restaurant. Ben je op zoek naar een duurzame locatie om met je team samen te komen of om met een gezelschap te lunchen of dineren? In het restaurant hebben we grote tafels staan die perfect zijn voor groepen.
C Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
De keuken is het epicentrum van restaurant C. Je kunt aan de keukenbar plaats nemen, aan een tafeltje of in de lounge. Waar je ook zit in de grote en strak ingerichte ruimte, je hebt altijd zicht op de keukenbrigade.
C is for Celsius: Restaurant C, Amsterdam.
C is for Celsius: Restaurant C, Amsterdam. Restaurant C stands on the location that was once occupied by BAUT the first iteration of BAUT, that is. And thats perhaps no coincidence both restaurants are run by Michiel van der Eerde, so I guess he liked the spot and didnt want to give it up.
Ciné Cittá Italian Bar Restaurant C-MineGenk.,
Ciné Cittá Italian Bar Restaurant C-MineGenk., Blijf op de hoogte van speciale evenementen en promoties. Het keukenteam, bestaande uit Rocco, Marino uit Sardinië, Juan Papa Chico, onder leiding van Maria bereiden u met liefde de klassiekers uit de Italiaanse en Spaanse keuken, maar verleiden u ook met hedendaagse trends.
Restaurant C in Amsterdam voormalig BAUT Made by Ellen.
Zoals je je wellicht kan herinneren heb ik al 2x eerder geschreven over het pop-up restaurant BAUT en was ik daar erg enthousiast over: BAUT is a must visit en BAUT is verhuisd. Ik was dan ook nieuwsgierig naar het nieuwe restaurant van chef-kok Michiel van der Erde. De naam Restaurant C.
Home Eet Café en Restaurant Rotterdam Meest toonaangevende Turkse restaurant van Rotterdam.
UNIEKE EN VERRASSENDE WIJNEN. UNIEKE PLEK VERRASSENDE GERECHTEN. WELKOM BIJ E C MEAT en WINE. Maecenas elementum imperdiet laoreet. Vivamus non nisl quis magna imperdiet aliquet. BETAALBARE TURKSE SPECIALITEITEN. Sed vulputate mollis placerat. Praesent ac quam leo, ut porta mi.
Grand Hotel Beatrix Den Helder.
Het Grand Hotel Beatrix biedt 52 volledig gerenoveerde, sfeervolle en luxe hotelkamers en suites, voorzien van alle gewenste moderne faciliteiten, alsmede een meermaals bekroond fine dining restaurant C'est' la vie Wine Dine, een wellnesscentrum om volledig te ontspannen en volop conferentieruimte.
Bar Restaurant ZUID Het buurtrestaurant van Amsterdam Zuid.
Het komt veelvuldig voor dat een borrel aan onze bar uitmondt in een diner in ons restaurant. Want zeg nou zelf, dat zijn de leukste avonden. Lunch, borrel, een enkel gerecht of uitgebreid diner. Restaurant / Bar Zuid is er voor iedereen, altijd.

Contacteer ons