Op zoek naar restaurant c amsterdam?

 
restaurant c amsterdam
Restaurant C.
Midden in het restaurant bevindt zich de grote open keuken. Dit zorgt voor een unieke ervaring: aan de keukenbar eten en alle culinaire acties meemaken. Ook cocktails spelen een belangrijke rol in C, zowel aan de bar als in het restaurant.
C Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. C Amsterdam in Amsterdam. Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam Nederland Kaart.
Restaurant C Amsterdam Mel Knows Where to Go.
Restaurant C Amsterdam. In 2016 opende chef Michiel van der Eerde op de originele locatie van BAUT aan de Wibautstraat, Restaurant C Amsterdam. Bij dit blijvende concept speelt temperatuur de hoofdrol, waarbij de kaart opgebouwd is uit verschillende bereidingswijzen en de daarbij horende graden Celsius.
Ctaste.
An" amazing experience." An amazing experience i recommend anyone visiting amsterdam does. Its so surreal. The waiters are friendly and the food is delicious. The service in the restaurant was excellent. The waiters were just great, helpful and set a great mood.
IENS Top 2018 dit zijn de best beoordeelde restaurants van Nederland De Ondernemer.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
25 % korting bij restaurant C Amsterdam.
25 % korting bij restaurant C Amsterdam. 25 % korting bij restaurant C Amsterdam. Eind september gaan de deuren officieel open van het vaste restaurant van masterchef Michiel van der Eerde en zijn broer Lucas, maar je kunt er nu alvast gaan proef eten.
Reserveren bij Restaurant C in Amsterdam.
Bar Restaurant ZUID Het buurtrestaurant van Amsterdam Zuid.
Bar / Restaurant ZUID ligt in Zuid, is voor Zuid en ligt op het zuiden. Jong, oud, toevallige passant, de buren, in je eentje of met meer. ZUID is het tweede thuis van chef en eigenaar Michiel van der Eerde. Lang geleden werd hij al verliefd op deze plek, toen nog de eerste night shop van Amsterdam.
Restaurant C Amsterdam en Richie Hawtin organiseren sake diner tijdens ADE The Urbanites.
Een groot evenement dat zich allang niet meer alleen in de Amsterdamse club-scene afspeelt: ook horeca Amsterdam past zijn programmering aan. Restaurant C Amsterdam stelt voor de gelegenheid twee avonden samen: C x ENTER.Sake Dinner, C en Celsius Sunday, de HNGVR editie.

Contacteer ons