Meer resultaten voor restaurant amsterdam

 
restaurant amsterdam
Bistro de Struisvogel Amsterdam.
Casa di David Italiaans restaurant Amsterdam.
Al ruim 40 jaar is Italiaans restaurant Casa di David een culinaire verrijking voor de stad Amsterdam. Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse keuken, dat is was de grondleggers van Casa di David met het restaurant voor ogen hebben.
Madam Amsterdam Panorama bar and restaurant at A'DAM' Tower.
Restaurants in Amsterdam aan het water Rederij de Nederlanden.
Begonnen als een klein Amsterdams bruin café is Restaurant Café Van Puffelen na diverse uitbreidingen uitgegroeid tot een hotspot in het hart van Amsterdam. Verdeeld over twee monumentale grachtenpanden kunt u sfeervol en lekker dineren in het restaurant, en gezellig borrelen in het café.
Restaurant en Events Jacobsz Amsterdam.
Uitzondering op de regel zijn officiële hulphonden, deze zijn te allen tijde toegestaan. Naast het restaurant heeft Jacobsz op de eerste verdieping een waanzinnige ruimte, geschikt voor evenementen, vergaderen en/of dineren met een groter gezelschap. Mede door de unieke locatie, compleet met whisky en sigarenlounge, heeft Jacobsz een tijdloze uitstraling. Partijen Tot 130 personen. Tafelen Tot 52 personen. Vergaderen 10 tot 40 personen. Heeft u vragen of wilt u de Private Diningruimte reserveren? Neem dan contact met ons op via events@jacobsz.amsterdam. Een besloten borrel in de late middagzon of dineren met een groter gezelschap onder de sterren? Jacobsz beschikt niet alleen over een Private Diningruimte, maar ook over een Private Terras genaamd Bolder. Bolder ligt naast Jacobsz aan de Ringdijk, pal in het zonnetje en is enkel in zn totaliteit af te huren voor borrel of diner. Bolder, een Private Terras midden in Amsterdam, met de kwaliteit en service van Jacobsz.
Restaurant Moon Panorama Restaurant A'DAM' Toren Amsterdam.
Restaurant Stedelijk Museum Amsterdam.
Blijf op de hoogte. Wanneer het weer zich van zijn zonnige kant laat zien, is het goed toeven op ons ruime terras met uitzicht op het reilen en zeilen in de straten van Amsterdam! Restaurant en meer. Werken bij ons.
restaurant EYE.
Het bedienend personeel gastvrij, attent en vriendelijk. Maar vooral het decor en met name het uitzicht over het Ij en Amsterdam waren spectaculair vooral als de schemer invalt! Lucienthorig iens.nl: voor dat we naar de film gaan eten we in het restaurant van het filmmuseum het decor is.
Over 212 212 Amsterdam.
Richard van Oostenbrugge leert het vak in Zwitserland; Thomas Groot vooral in Amsterdam, Parijs en Hong Kong. Hun paden kruisen in 2008 bij de culinaire talentenfabriek restaurant Envy. In 2010 starten de chef en souschef samen bij BordEau om binnen drie jaar een tweesterrenbeoordeling van Michelin ontvangen.

Contacteer ons