Meer resultaten voor film menu

 
film menu
filmmenu.
Het filmmenu bestaat uit een heerlijk 3gangen keuzemenu inclusief het filmkaartje voor een film naar keuze, het filmkaartje ligt voor u klaar op tafel. Het Filmmenu is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Kosten bedragen 25-per, persoon, een filmmenu is alleen te verkrijgen op basis van reservering via eten@cacaofabriek.nl of 0492-200028. De Goedemorgen Film neemt een break.
Film Food menu Argentijns Grill Restaurant Santos Scheveningen.
Het Film Food menu is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. U geeft zowel in het restaurant als bij Pathé vooraf duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van het Film Food menu. U betaalt het volledige menu in het restaurant en u krijgt een voucher mee voor de film.
FILMMENU Hofvlietvilla.
In ons eigen HOFVLIETVILLA theater kunt u nu ook gebruik maken van het BIOSCOOPMENU. voor 3500, geniet u van een voorgerecht hoofdgerecht koffie/thee toe, alsmede een toegangskaartje voor Pathé Zwolle! Previous Story medewerker bediening m/v NEXT Story Team HOFVLIETVILLA 2017.
Voordelig uit eten en naar de Bioscoop Pathé Film Menu Eetcafé d'Ouwe' Brandweer.
Reserveer je tafel voor het Pathé Film Menu bij Eetcafé d'Ouwe' Brandweer. Zorg dat je 15, uur voor aanvang van de film aanwezig bent bij Eetcafé d'Ouwe' Brandweer. Tijdens het Pathé Film Menu ontvang je de filmvoucher die 1 jaar geldig is voor elke Pathé bioscoop in Nederland.
Filmdiner Sizzling.
Bij het driegangen menu heeft U keus uit vijf voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier nagerechten. Wij verkopen dinerbonnen voor het populaire Pathé-arrangement. U kunt heerlijk genieten van een driegangen-menu in ons restaurant en aansluitend naar de Pathé-bioscoop waar u een film naar keuze kunt zien.
Filmmenu Pacific Parc.
Kies een film uit op www.ketelhuis.nl, onthoud titel en aanvangstijd en reserveer je filmdiner bij Pacific Parc, 020-4887778. Vermeld duidelijk dat je gebruik wilt maken van het filmmenu, anders raken we in de war. Reserveren is mogelijk tot 14.00 op de dag zelf, mits er genoeg plek is in het restaurant en de film niet uitverkocht.
CAFE INterieur zet spaghetti en film op het menu Deinze Regio HLN.
CAFE INterieur zet spaghetti en film op het menu. 02 februari 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Na een reeks succesvolle optredens pakt de koffie en interieurbar CAFE INterieur aan het station deze maand elke vrijdag uit met spaghetti movie fridays, een culinaire filmreeks.
Brasserie Foroxity B.V./Ticket-menu standaard.
Een Ticket menu of Ticket menu de Luxe is een arrangement, waarbij u een film naar keuze kunt combineren met een 3-gangen diner. Het filmkaartje wordt voor u geregeld en afgeleverd aan tafel door het bedienend personeel na afloop van uw diner bij de betaling.
Genieten van het Pathé Filmdiner Pathé.
Bij deze restaurants serveren ze niet alleen mooie gerechten, maar ze houden er ook rekening mee dat je op tijd bij de film moet zijn. Ideaal dus om met familie of vrienden lekker en ontspannen uit eten te gaan voordat je naar de film gaat.

Contacteer ons