Resultaten voor chinese restaurant amsterdam

 
chinese restaurant amsterdam
Where to Eat Chinese Food in Amsterdam. airport_transfer. bar. bathtub. business_facilities. child_activities. childcare. connecting_room. cribs. free_wifi. gym. hot_tub. internet. kitchen. non_smokin
The restaurant has since opened two other locations around Amsterdam on Gelderskade and Marie Heinekenplein. Each of these locations serves an impressive variety of popular Chinese dishes including crispy peking duck, wanton soup and fried shrimp. 1200: pm 1100: pm.
Sea Palace.
Het eerste drijvende restaurant in Europa. Sinds 1984 is Sea Palace, met haar karakteristieke Chinese architectuur, een vertrouwd beeld in het hart van Amsterdam. Geniet in de Chinees keizerlijke ambiance van authentieke gerechten. Onze specialiteiten zijn de Kantonese keuken en dimsum, maar onze Peking eend en Chinese fondue trekt ook menig bezoekers.
One Dim Sum Amsterdam Restaurant.
We hebben gekozen voor de naam van ons restaurant. wat iets zegt over een blijk van waardering, al is het maar een kleinigheid. Elk moment dat je bij elkaar zit om te eten of drinken laat je zien dat je de relatie waardeert, het is een moment met een goede betekenis erachter. Of het gaat om familie, vrienden, collegas, het maakt niet uit, geniet van het moment! Bij ons geniet u heerlijke Dim Sum, gefrituurde en gestoomde hapjes uit de traditionele Chinese keuken. Garnalen, dumplings, gestoomde broodjes, flensjes en nog veel meer! One Dim Sum Overtoom 109 Amsterdam.
De 5 beste Chinese restaurants in Centrum Amsterdam.
Inloggen Lid worden. Beste Chinese restaurants in Centrum Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in Chinees in Centrum. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Chinese restaurants in Centrum. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Hoitin OVER ONS.
Hoi Tin heeft een heel uitgebreid menu van Kantonese gerechten met rijst, mihoen en noedels, alles wat u van een Chinese keuken zou verwachten. Cha Sieuw, Soja Kip en de Peking Eend zijn bij Hoi Tin absolute aanraders. Uniek voor Hoi Tin is de Hong Kong-stijl Poon Choi. Hiervoor wordt met zorg de meest verse ingredienten gekozen en bereid. Deze is perfect om uw met uw familie en vrienden ervan te genieten. Een overvloed van diverse smaken gepaard met een kom geurige witte rijst, maakt dit tot een gezellige en unieke culinaire ervaring die iedereen dichter tot elkaar brengt. In 1975 heeft Hoi Tin voor het eerst haar deuren geopened en heeft zich in de afgelopen 38 zich ontwikkeld tot een iconisch restaurant in de Chinatown van Amsterdam.
New King.
De 25 beste Aziatische restaurants NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste artikelen hebben we u cadeau gedaan.
Taste of Culture Chinese Clay Pot Restaurant.
Bent u al nieuwsgierig naar al deze bijzondere Chinese gerechten? Wij verwelkomen u graag binnenkort in restaurant Taste of Culture! Like ons op Facebook. Posts over Taste of Culture. Echt Chinees eten bij Taste of Culture. Echt Chinees eten bij Taste of Culture Koks en Chinezen eten écht Chinees bij Taste of Culture in Amsterdam.
CHANG-I Chinese Cuisine Amsterdam.
Restaurant CHANG-I opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen een gerenommeerd, gewaardeerd en één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. CHANG-I gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service. Alom bekend en een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van Het Concertgebouw door de perfecte ligging direct naast de Artiesten-ingang van Het Concertgebouw. Het CHANG-I team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat iedere gast, die persoonlijke aandacht krijgt, waar het in de echte gastvrijheidsector om gaat. De keuken van restaurant CHANG-I is dagelijks geopend van 1730: uur tot 2300: uur. Het interieur van CHANG-I is een mysterieuze mix van Europese chic en Oosterse betovering. Uw comfort is voor ons een voorwaarde. Dan begint het pas echt. CHANG-I ambieert uw honger naar vernieuwing te stillen, op ieder denkbaar gebied. Ingrediënten vinden we in alle windstreken van de rijke Chinese keuken.

Contacteer ons