Op zoek naar restaurant kijkduin?

 
restaurant kijkduin
Menukaart Beachclub Titus.
Ontbijten op het Strand. ETEN DRINKEN IN ONS RESTAURANT OP STRAND KIJKDUIN. Wij zijn trots om dit seizoen te kunnen werken met een diep assortiment aan producten die iets met zee of duin te maken hebben. Proef beleef het strand!
Faciliteiten Vakantiepark Kijkduin.
Vakantiepark en camping Kijkduin beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo zal niemand zich vervelen tijdens een vakantie op Vakantiepark Kijkduin! Uw kinderen kunnen zich prima vermaken met de vele sport en spelmogelijkheden. Knutselen, zingen en dansen met onze parkmascotte Koos in de Koos Kids Club, klimmen en klauteren in de speeltuin en lekker spetteren in het zwembad. Heeft u zin in een hapje eten? Laat u zich in ons à la carte restaurant verwennen met een heerlijke maaltijd!
Panoramazaal en terras.
Fort Kijkduin, onderdeel van de Stelling Den Helder met een bijzonder Noordzee aquarium en een boeiend museum! Dagelijks geopend van 1100: uur tot 1700: uur. Panoramazaal en terras. Panoramazaal en terras. De panoramazaal van Fort Kijkduin is uitermate geschikt voor grote evenementen tot 400 personen.
Strandtent Habana Beach: Het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin!
Welkom bij Habana Beach! Strandtent Habana Beach is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Het ruime terras is voor de bezoekers van Kijkduin the place to be. Habana Beach is ook de perfecte locatie voor bedrijfsfeestjes, bruiloften en beach BBQs.
Welkom bij Strandpaviljoen Kijkduin Strandpaviljoen Kijkduin.
Ook bevindt het paviljoen zich slechts op een kilometer afstand van het centrum van Renesse. Hierdoor is Kijkduin ook de ideale locatie voor een feest of partij. Tevens is ons paviljoen rolstoelvriendelijk. Kortom een dagje strand of een dagje Renesse is niet compleet zonder Strandtent Kijkduin bezocht te hebben.
Grieks Restaurant Apollo in Kijkduin te Den Haag RestaurantApollo.nl.
SITE by SO EAT FREE WIFI by FRISOWIFI APP by APPYBIRD. Wegens de herontwikkeling van het winkel en horecaplein in Kijkduin is Grieks Restaurant Apollo gesloten. Wij hopen in het Nieuwe Kijkduin met Grieks Restaurant Apollo weer terug te keren.
Stroom James Turrell Hemels Gewelf.
Met dank aan.: Het Hemels Gewelf is mede mogelijk gemaakt door de Mondriaan Stichting, Herinneringsfonds Vincent van Gogh, Oibibio, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gravin van Bylandt Stichting, de Gemeente Den Haag en Fonds 1818. Machiel Vrijenhoeklaan 175, Kijkduin. tegenover restaurant De Haagsche Beek.
Home Entrada Restaurants.
070 325 03 87 E. Bij Chicoleo Kijkduin geniet je van authentieke Zuid-Amerikaanse gerechten zoals taco's' en enchilada's. Het restaurant is ingericht met vrolijke kleuren, sombreros, parasols en Zuid-Amerikaans meubilair. Chicoleo is swingend en kleurrijk, zowel qua inrichting als keuken!
Restaurant Hudson Kijkduin Restaurant Hudson.
Hudson Kijkduin ligt aan de Boulevard van de charmante badplaats Kijkduin. Vanaf het zonnige terras is het genieten van het uitzicht op het strand en de zee. Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij het amerikaanse restaurant Hudson binnen te lopen.

Contacteer ons