Meer resultaten voor restaurant kijkduin

 
restaurant kijkduin
Restaurant, terrace bar Atlantic Beach.
Houd voor de exacte data en informatie de agenda-pagina op de website in de gaten. Bekijk onze agenda. In de zomer zijn wij dagelijks geopend vanaf 1100: uur. Atlantic Beach Deltaplein 200 2554 EJ Den Haag Kijkduin. Atlantic Beach is onderdeel van.:
Restaurant Hudson Kijkduin Restaurant Hudson.
Hudson Kijkduin ligt aan de Boulevard van de charmante badplaats Kijduin. Vanaf het zonnige terras is het genieten van het uitzicht op het strand en de zee. Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij het amerikaanse restaurant Hudson binnen te lopen.
Chicoleo 100% mexican.
Het restaurant is in Mexicaanse stijl ingericht met felle kleuren, bijpassende Zuid-Amerikaans meubilair en sombreros. Bij Chicoleo Kijkduin heeft u keuze uit verschillende authentieke gerechten, zoals Quesadillas, Burritos en Tacos. De vriendelijke bediening, geweldig uitzicht over het strand van Kijkduin en de uitgebreide kaart maken het plaatje compleet.
Genieten aan zee bij Grand Café restaurant LTT in Kijkduin.
Nog ongestoord kunt u hier op het strand wandelen of fietsen in het uitgestrekte duingebied. Tussen de talloze zeemeeuwen is er in deze oase maar plaats voor één tortelduif, namelijk Grand Café / restaurant La Tourterelle LTT. Kom langs aan de boulevard van Kijkduin voor een heerlijk ontbijt, een gezellige lunch of een uitgebreid diner.
De 10 beste restaurants in de buurt van Kijkduin Boulevard.
Restaurants in Den Haag. Restaurants in de buurt van Kijkduin Boulevard. Restaurants in de buurt van Kijkduin Boulevard. Boulevard Kijkduin Boulevard tussen strand en Deltaplein aan einde Kijkduinsestraat, Den Haag, Nederland. Lees beoordelingen van Kijkduin Boulevard. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Ketje's' Mix Kijkduin Den Haag Ketjes Mix Welkom.
Gelegen aan de boulevard, het altijd levendige hart van Kijkduin, is het restaurant een ideale plek na een strandwandeling of een heerlijke dag in de zon. Ketje's' Mix is een kleine, gezellige zaak met een uitgebreide kaart voor lunch en diner.
Menukaart Beachclub Titus.
Ontbijten op het Strand. ETEN DRINKEN IN ONS RESTAURANT OP STRAND KIJKDUIN. Wij zijn trots om dit seizoen te kunnen werken met een diep assortiment aan producten die iets met zee of duin te maken hebben. Proef beleef het strand!
Restaurant La Fontaine.
Restaurant La Fontaine, fraai gelegen aan de boulevard te Kijkduin, biedt een keur aan heerlijke gerechten uit de Franse en Hollandse keuken. Het interieur in onze royale serre bestaat uit 20 tafels met ruime rotan stoelen en kussens. De helft van deze tafels staan rond de open haard.
Bar Restaurant Altro Kijkduin Al jaren een begrip in Kijkduin.
Wij werken met dagverse en pure ingrediënten. Zon, strand en zee geven een sensatie van vrijheid en genieten waarin wij een bescheiden rol op het culinaire vlak willen toevoegen. Restaurant Bar Altro. Deltaplein 605/ 606. 2554 GJ Den Haag Kijkduin.

Contacteer ons