Op zoek naar vegetarisch restaurant?

 
vegetarisch restaurant
De lekkerste vegetarische restaurants van Nederland nsfavourites nsfavourites.
Een vegetarisch restaurant met een stoere, industriële look. Ook de gerechten op de kaart zijn stoer, zoals de quesadillas picantes met nachos en een hamburger van tempeh, tofu en tomaat met gegrilde aubergine en boerenfriet. Voor de nagerechten Vanilla Sky en Lemon Divine heb je altijd wel een gaatje over.
Restaurant Golden Temple Amsterdam.
Heerlijk vegetarisch eten op uw event? Kijk bij catering! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Welkom bij Restaurant Golden Temple. Over ons restaurant. Over de schilderingen. Ons restaurant is genoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar in het noorden van India.
10x Lekker vegetarisch in Haarlem Haarlem City Blog.
Al ruim tien jaar in de Kleine Houtstraat te vinden: duurzaam restaurant Aangenaam. Een groot deel van de kaart is hier vegetarisch, het water komt gewoon uit de kraan, er wordt gekookt op groene stroom en gas, en er wordt schoongemaakt met ecologisc schoonmaakmiddel.
momondo. momondo wordt geladen.
7 x vegetarisch eten in Den Haag indebuurt Den Haag.
Hortus is een gastronomisch vegetarisch restaurant op één van de mooiste pleinen van Den Haag, het gezellige Anna Paulownaplein in het Zeeheldenkwartier. Hortus is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het fris ingerichte restaurant biedt vegetarische en veganistische gerechten met veel smaak en oog voor detail.
Vegetarische restaurants in Barcelona: lekker eten zonder vlees.
Teresa Carles is Barcelonas eerste en waarschijnlijk meest populaire vegetarische restaurant. Het bestaat al sinds 1979 en de deuren zijn sindsdien zeven dagen per week geopend. Een paar jaar geleden werd de zaak volledig gerenoveerd om als modern vegetarisch restaurant weer open te gaan.
Restaurant Hagedis biologisch vegetarisch restaurant. Facebook. Instagram.
biologisch vegetarisch restaurant. Bel ons op: 070 364 04 56. Over de Hagedis. Bij restaurant de Hagedis dineer je altijd biologisch en seizoensgebonden. Wij serveren zowel vegetarische als veganistische gerechten. Gerechten afhalen kan ook. Bestel telefonisch 070 3640 456 of aan de bar tijdens openingstijden.
Vegetarisch restaurant Groningen Eemshotel.
Voor een heerlijk en ontspannend vegetarisch diner waarbij u de keuze hebt in verschillende soorten smaakvolle vegetarische gerechten. Zo kunt u bij het Eemshotel als vegetarisch restaurant Groningen vers, gezond en bewust uit eten. Vegetarisch restaurant Groningen met Vegetarisch Keurmerk.
Het vegetarisch restaurant.
Het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. Welkom op de website van Het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. We zijn een gezellig restaurant in Lelystad waar u lekker kunt eten en hier een plezierige herinnering aan over kan houden. Wij hebben voor u een gevarieerde kaart en bieden u drie dagelijks wisselende menus.

Contacteer ons