Meer resultaten voor thai restaurant amsterdam

 
thai restaurant amsterdam
11x Thai Amsterdam! Dit zijn de beste Thaise restaurants ELLE Eten.
De meeste gerechten zijn geschikt om te sharen. Aanrader op de kaart: de Pad Thai. Thai Food Café, Van Woustraat 74, Amsterdam. Thai Food Café, Oranje-Vrijstaatkade 66, Amsterdam. Lekkere Thai bij de Nieuwmarkt, met weinig poespas en een gezellige Amsterdamse sfeer.
Home Warie's' Thai Food.
Kratiam Thai.
Thai food with a smile. Uw Thaise restaurant in Bos en Lommer, Amsterdam, heet u van harte welkom. Wij bieden u een gezellige avond en wij bereiden onze gerechten met uitsluitend verse ingredienten en maken nooit gebruik van toevoegingen als MSG E621. copyright 2017 Kratiam Thai.
Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Het restaurant is gevestigd aan de Kamperfoelieweg 7 in Amsterdam, vlakbij het Mosplein, de Pekmarkt, het NH-Hotel en op loopafstand van het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin. In de buurt van Thais restaurant Pasoek is voldoende, gratis, parkeerruimte. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.
Cookkai Thaise Keuken.
Proef Thais à la Kai. In het gezellige afhaalrestaurant van Kai vind je een uitgebreid aanbod van de heerlijkste Thaise gerechten. Op bestelling vers bereid in het volle zicht van een open keuken. Bovenop het standaardmenu bedenkt Kai wekelijks een schotel waarin diverse Thaise ingrediënten smakelijk gecombineerd worden. Cook Kai biedt je de gelegenheid tot een snelle maaltijd aan een van de drie tafeltjes en een snelle afhaalservice. Laat je verrassen door de smaak en de zorg die in Kai's' keuken aan het eten wordt besteed. 7 dagen geopend van vier uur s middags tot tien uur s avonds. Kai heet je van harte welkom. Cook Kai is te vinden in de tweede Rozendwarsstraat 3 huis, 1016 PD in Amsterdam en is bereikbaar op 020 528 78 87 telefoon, 020 528 78 08 fax en via email.
Proef de sfeer van Thailand Thai Restaurant Bangkok.
Volg ons op. 1017 BL Amsterdam. Bangkok Laren NH. Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 17. 1251 KE Laren. 2018 Thai Restaurant Bangkok. Webdesign CMS: am impact. Thai restaurant Bangkok. Thai Restaurant Bangkok maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Thais Restaurant Bird: eerste Thaise restaurant op de Zeedijk Amsterdam.
Zo'n' uitspraak vraagt om een proef op de som. Bird was het eerste Thaise restaurant in Chinatown Amsterdam. Het restaurant bevindt zich al sinds 1993 op de gezellige Zeedijk en geniet grote bekendheid bij locals en mensen van ver buiten Amsterdam.
Krua Thai Classic Original Thai cuisine in the heart Amsterdam.
Originele Thaise keuken in Amsterdam. Krua Thai betekent letterlijk de Thaise keuken. De Thaise keuken staat voor een verstandige en gezonde vorm van koken: niet te vet en licht verteerbaar. De gerechten bij Krua Thai worden bereid met verse kruiden en groentes en kunnen zo pittig worden gemaakt als u zelf wilt!
Chok Dee Thai Restaurant Amsterdam Thais Thuisbezorgd.nl.
Gebakken Thaise rijstnoodles. Chok Dee Thai Restaurant. Poh pia jay. Thaise vegetarische loempia's.' Kai pad med ma-muong. Roergebakken kip met cashew noten. Phat Thai kai. Gebakken Thaise rijstnoodles met kip. Poh pia thod. Thaise loempia's' met kip. Poh pia jay.

Contacteer ons