Zoeken naar private dining

 
private dining
COOK'INN' Catering Private Dining in Amsterdam: Home.
COOK INN private dining. Heb je een verjaardag, een bachelors, een huwelijksdiner, of een zakelijke meeting en wil je dit invullen met een lunch, een high tea, een borrel, een diner of een feest? Dan ben je bij COOK INN.
Private Dining geheel in stijl wordt er bij u thuis gekookt.
Bij Verso zelf worden de spijzen voorbereid om op de locatie te voltooien. Het diner wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Alles wordt geserveerd met bijpassende wijnen. Na afloop ruimt het Verso-team alles netjes voor u op. Een Private Dining kan vanaf 10 personen voor u verzorgd worden.
Private dining Inspirerende Locaties.
Bekijk onze selectie van restaurants in Nederland met mogelijkheden voor Private Dining. Bij veel restaurants in Nederland is Private Dining mogelijk en kan een aparte ruimte gebruikt worden voor groepen die besloten en in alle privacy willen lunchen of dineren.
Private Dining Terpentijn Amsterdam.
Terpentijn bestaat uit twee verdiepingen en is hierdoor uitermate geschikt voor private dining. De eerste verdieping, die zich boven het bar gedeelte bevindt, is te bereiken via een een aparte ingang. Binnen verwelkomt de hoge, lichte ruimte maximaal 50 personen.
Private dining.
High Tea buffet. High Tea buffet. Home Arrangementen Private dining. De sfeer en het eten van Heeren van slydregt in de intimiteit van een private dining room. Heeren van slydregt beschikt over 2 stijlkamers. Hier kunt u met uw gezelschap exclusief dineren.
Meetings/private dining The Lobby Fizeaustraat Restaurant Bar in Amsterdam.
Of je nu een intiem etentje, netwerkborrel, cocktail party, verjaardagsdiner of een speciale gebeurtenis wilt plannen, onze private dining area geeft je de ruimte die je nodig hebt voor een geweldig eVent. Onze private dining area kan comfortabel plaats bieden aan maximaal 60 personen, afhankelijk van je wensen.
Private dining Rijksrestaurant.
RIJKS beschikt over een aparte ruimte voor onder meer besloten groepen. De maximale capaciteit is circa 40 personen. Wij lichten graag de mogelijkheden toe. Neem gerust contact op via reserveren@rijksrestaurant.nl. MA ZO 1130: 15. MA ZA 17 22. zondag diner eventueel open voor private events.
Private Dining Nijmegen Restaurant MANNA.
Laat dat nou precies het idee zijn van Private Dining bij MANNA! Specs: maximaal 16 personen, open haard aanwezig, tikkeltje exclusief maar geen extra kosten, presentatiemiddelen op verzoek, middenin MANNA maar wel separaat, reservering noodzakelijk. Meer informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid?
Landgoed Huize Bergen Private Dining in Brabant regio Den Bosch.
In uw privé stijlkamer in de authentieke Villa geniet u van een diner bij de open haard met vrienden, familie of collega's. Ervaar de sfeer, kwaliteit en bediening van een restaurant, en tegelijkertijd de exclusiviteit, rust en intimiteit van een privébijeenkomst. Meer informatie over culinair genieten. klassieke high tea high wine private dining moederdag.

Contacteer ons