Resultaten voor private dining

 
private dining
Private Dining Amsterdam Inspirerende Locaties.
Industriële locaties voor meetings events in Noord Holland. Private Dining Overijssel. Private Dining Zeeland. Private Dining Utrecht. Private Dining Belgie. Private Dining Zuid Holland. Private Dining Gelderland. Private Dining Noord Brabant. Private Dining Flevoland. Private Dining Drenthe. Private Dining Groningen.
Private dining Rijksrestaurant.
RIJKS beschikt over een aparte ruimte voor onder meer besloten groepen. De maximale capaciteit is circa 40 personen. Wij lichten graag de mogelijkheden toe. Neem gerust contact op via reserveren@rijksrestaurant.nl. MA ZO 1130: 15. MA ZA 17 22. zondag diner eventueel open voor private events.
Private dining BAUT Events.
Een intieme private dining ervaring vind je in restaurant ZUID in Amsterdam. Het semi-gescheiden deel is uitermate geschikt voor private dinners. Ook bij Zuid wordt een 3 of 4-gangen menu van de chef geserveerd, compleet met wijnen en andere dranken.
Private Dining.
Kies dan voor één van onze sfeervolle ruimtes in ons klooster. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat Private Dining alleen is weggelegd voor de rich famous, maar niets is minder waar! Ons Private Dining concept staat ter beschikking voor ieder gezelschap vanaf 10 personen.
Private dining Hotel Restaurant Oud London Zeist.
De Private Dining ruimte biedt plaats aan 70 tot 90 personen afhankelijk van de opstelling en/of tafelindeling. Ook voor kleinere gezelschappen is deze ruimte zeer geschikt. Wij hanteren een omzetgarantie in plaats van zaalhuur afhankelijk van de dag en het seizoen.
De beste private dining plekken in Nederland Het Financieele Dagblad.
Het beschikt over een private dining room voor zon twaalf gasten, maar de place to be voor het creatieve bedrijfsleven is de grote expositieruimte, waar je te midden van de lopende tentoonstelling met tien tot wel honderd personen kunt dineren.
Private dining in Amsterdam THE CITIZEN.
Bij dit restaurant in het prestigieuze Pulitzer hotel horen 3 privé vertrekken die zeer geschikt zijn voor private dining. De 17 e eeuwse panden zijn vorig jaar helemaal opgeknapt met behoud van hun charme en de intiem indeling van de vetrekken.
Private Dining Restaurant Jansz.
1 2 3. Betreed de grote wenteltrap naar de Copper Rooms om uw verjaardag, zakelijke bijeenkomst, diner of babyshower te vieren. Deze kamers eren het erfgoed van de oorspronkelijke bewoner koperhandelaar Volkert Jansz en zijn allen charismatisch op hun eigen manier.
7 Private Dining Locaties: Smaakvol Exclusief GreaterVenues.com.
Het is dan ook geen wonder dat veel locaties en restaurants de mogelijkheid tot private dining aanbieden het aanbod aan private dining locaties is tegenwoordig uitgebreider dan de menukaart van menig restaurant. Wij bezochten zeven smaakvolle private dining locaties voor een heerlijk verzorgd private diner.

Contacteer ons