Meer resultaten voor restaurant den bosch

 
restaurant den bosch
Stadsbistro Christoffel Restaurant Lunch Den Bosch.
De keuken van het restaurant is Frans georiënteerd. Overdag serveren we een zeer uitgebreide lunchkaart, Christoffel staat bekend om de ruime keuze en de rijkelijk belegde broodjes. Bekijk dan hier onze lunchkaart. Dagelijks vanaf 17.00 uur serveren we onze dinerkaart. Stel je eigen 3 gangenmenu samen voor maar 29.95 euro of kies voor onze signature gerechten; oesters en kreeft. Lunch Diner Groepen. KOFFIE MET BOSSCHE BOL. Daarnaast voorzien we je graag van een kop vers gemalen koffie met de specialiteit van Den Bosch; de enige èchte Bossche Bol van Jan de Groot.
Restaurant lunch café de" Bagatelle" Den Bosch.
Wip eens binnen zodat ook u in restaurant/lunchroom de Bagatelle aan den lijve de Bossche gastvrijheid kunt ervaren onder het genot van tal van heerlijkheden. Bekijk ons menu. 5211 MD Den Bosch. 31 073 614 6412. Restaurant lunch café de" Bagatelle" Den Bosch.
Soto Restaurant Sushi, Grill, Pokebowl, Tempura.
Wij bezorgen in Den Bosch, Rosmalen en Vught. Het minimum bestel bedrag is 1500. De bezorgkosten zijn 350. Voor bestellingen boven de 2500, rekenen wij geen bezorgkosten. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 15 minuten gereed te hebben. Afhankelijk van uw adres bezorgen wij dan binnen 30 tot 45 minuten. Houdt u er rekening mee dat op zaterdag en zondag de bezorgtijden wat langer zijn. Menukaart bekijken en bestellen. De acties zijn niet geldig i.c.m. Woensdag is Ladiesnight. Een gezellig avondje uit met je vriendinnen! Maar je vriend of collega's' mogen natuurlijk ook mee! Elke woensdag betalen ladies 2195, voor het All You Can Eat diner. Op vertoon van je studentenkaart of schoolpas ontvang je 25% korting op het All You Can Eat diner of 25% korting op je afhaalbestelling. Deze actie is niet geldig tijdens de lunch. Sushi Grill Restaurant.
Restaurant Den Bosch, gemoedelijk, bourgondisch en gastvrij.
Dat is waar Dn Boerderij voor staat! Bij restaurant en zalen dn Boerderij in Den Bosch ervaren gasten al meer dan 20 jaren het goede Bourgondische leven en natuurlijk de niet te vergeten Brabantse gastvrijheid. Voor kleine en grote gezelschappen, zowel privé als zakelijk.
Restaurant LUX s-Hertogenbosch.
Frank, Esther en Jeroen zetten met hun losse stijl het begrip gastvrijheid opnieuw neer. Iedereen bij Lux voelt dat en vult dat op eigen wijze in. Natuurlijk moeten eten en bediening perfect zijn, maar een topavond maken we juist met de details.
Restaurants in Den Bosch IENS.
promotion only label. Insider Onze beste restaurants. Den Bosch Centrum. Den Bosch Centrum. le VIN x Restaurant Wijn. Den Bosch Centrum. Den Bosch Centrum. Den Bosch Centrum. Auberge De Veste. Hendrik van Maurick. Pop IENS deals. Den Bosch Centrum. Den Bosch Centrum.
Kindvriendelijk restaurant Mamyloe.
Locals Den Bosch. Kindvriendelijk restaurant t Boshuys. Eten of lunchen met kids Best. We gingen op pad naar dit kindvriendelijke restaurant. Nieuw op de website. De kok is er speciaal voor jullie in dit kindvriendelijke restaurant in of rondom Den Bosch.
Restaurant Sense.
Welkom bij Sense Restaurant. Eten" moet spannend zijn door de juiste smaakcombinaties van onze gerechtjes, zonder dat dit afbreuk doet aan de authentieke smaak van de ingrediënten." Dennis Middeldorp, patron cuisinier. Sense Restaurant is gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch, naast het Jheronimus Bosch Art Center.
Bistro Bon Den Bosch.
In 1997 startte Jan Schulte, mijn vader, eetcafé De Nar in de gezellige oude wijk De Uilenburg in Den Bosch. Na drie jaar gaf mijn vader De Nar uit handen zodat hij meer tijd had om mij de belangrijkste lessen van het horeca-vak te leren; gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit.

Contacteer ons