Resultaten voor restaurant amsterdam zuid

 
restaurant amsterdam zuid
De 10 beste restaurants in Stadsdeel Zuid Amsterdam.
224 van 3.612 Restaurants in Amsterdam. 5 van 86 Restaurants in Stadsdeel Zuid. Nederlands Europees Frans Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Top restaurant 29/04/2018. Bon en fooi 18/04/2018. Reserveer een tafel. 236 van 3.612 Restaurants in Amsterdam. 6 van 86 Restaurants in Stadsdeel Zuid.
Uit eten in Oud-Zuid? Een aantal restaurants voor diner of lunchen ELLE Eten.
De Bakkerswinkel in zuid is de eerste Amsterdamse vestiging van de Nederlandse bakkersketen. Al sinds 1999 komen buurtbewoners er hun ontbijtje halen, een koffie doen of gaan voor een uitgebreide lunch. Voor je neus worden de lekkerste taarten in elkaar gezet en broden, croissants en huisgemaakte jams sieren op ouderwetse wijze de toonbank, klaar om ter plekke gegeten te worden, of mee te gaan naar huis. De Bakkerswinkel, Roelof Hartstraat 68, Amsterdam. ROBERTO'S' RESTAURANT ontbijt, lunch, diner.
Winkels, restaurants en andere faciliteiten WTC Amsterdam.
Als u werkt of woont aan de Zuidas maken wij de gerechten met plezier voor u warm. In 2001 is Sushi Time van start gegaan met een restaurant in het WTC. Denkt u aan sushi, dan is het SUSHI TIME! U kunt bij ons terecht om sushi te halen, te eten, te leren maken, laten bezorgen of om sushi te bestellen voor een mooi evenement. Snelle lunch of gezond diner? Geen zin om te koken maar wel gezond eten? Wagamama Zuidplein is gelegen in het WTC direct naast station Zuid. Lekker makkelijk dus! Woont of werkt u in de buurt van station Zuid? Maak het u zelf gemakkelijk en laat uw eten bezorgen. WTCafe Blauwe Engel. Cafe de Blauwe Engel, gevestigd in het Amsterdamse World Trade Center op de Zuidas is al jaren een begrip in Amsterdam.
IENS TOP 2018 restaurants in Amsterdam Amsterdam-Zuid IENS.
Nieuw engeland, Thomas à Kempisplantsoen 0. Tweede daalsebuurt 0. De 9 Straatjes 0. Centraal Station Amsterdam 0. NEMO Science Museum 0. Nieuwe Luxor Theater 0. De Doelen 0. Witte de Withstraat 0. Oude haven 0. Rotterdam Centrum 0. Rotterdam Zuid 0.
Strandzuid Amsterdam Restaurant Events RAI Amsterdam.
Op vakantie in eigen stad. Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. De zonnestralen van Strandzuid hebben de ijspegels van Zuidpool weer doen smelten! Het was een mooie winter vol unieke events, maar nu is het tijd voor biertjes met collegas, lunchen met vrienden en avonden die nooit eindigen op het terras in de zomerzon. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen naar de hoofdstad. Ons stadsstrand beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. Strandzuid is dé plek voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, groepsdiner en zo veel meer. Zonnen op een strandbed, een speciaalbiertje drinken op het terras, uitgebreid dineren in het restaurant of tafelvoetballen met collegas; deze zomer kun je hiervoor op ieder moment van de dag terecht in en om het restaurant.
Restaurant Halvemaan te Amsterdam Zuid Buitenveldert Restaurant Halvemaan.
Be my guest! Reserveer bij Restaurant Halvemaan. Nieuws van Restaurant Halvemaan. En zo komt er een einde aan de Hollandse Chinees. In de grote steden van ons land, met name in Den Haag, Rotterdam en uiteraard Amsterdam, heb je lees meer.
Symphony's' NL.
Parkeren kan onder het gebouw in Q-park Symphony, Leo Smitstraat 4. De ingang van ons restaurant is op de begane grond aan de kant van het Crowne Plaza Hotel. Op de Boelelaan parkeert u overdag voor 1880, voor een dagkaart.
wagamama home.
zoek een wagamama. er zijn 4 restaurants in amsterdam, 1 in rotterdam, 1 in utrecht en 1 in de designer outlet in roermond. waar is wagamama. meld je aan voor het laatste nieuws. blijf op de hoogte van nieuwe evenementen en aanbiedingen.
Restaurant As.
Menu rapide: 2 gangen 29 euro 3 gangen 34 euro. Google maps Facebook Prinses Irenestraat 19 1077 WT Amsterdam. OOK GESCHIKT VOOR GROEPEN, LEZINGEN, EVENEMENTEN. Restaurant As ligt in het idyllische Beatrixpark. Hét stadspark grenzend aan de RAI en op steenworp afstand.

Contacteer ons