Meer resultaten voor restaurant amsterdam noord

 
restaurant amsterdam noord
Restaurant Dijks De huiskamer van Waterland.
Stuur je cv en motivatie naar info@restaurantdijks.nl. Waar is DIJKS? DIJKS staat in Watergang, aan een dijk met uitzicht over water en weiland, vlak bij Amsterdam. Parkeren kan er voor de deur en is gratis. Kom je met het OV?
FC Hyena filmclub wijnbar petit resto.
T 31 20 363 85 02. FC HYENA is een bioscoop, wijnbar en petit restaurant waar drankjes en eten mee de zaal in mogen. We hebben een bijzondere verzameling vin nature, waarvan velen per glas verkrijgbaar zijn en daarnaast schenken we een aantal natuurlijke ciders.
Lokaal Spaanders Amsterdam.
Restaurant Noordwest Noordermarkt Amsterdam.
Vul uw gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen. Bonjour en welkom bij restaurant Noordwest. Midden in de Amsterdamse Jordaan, gelegen aan de altijd gezellige Westerstraat en de prachtige Noordermarkt. Een stukje Frankrijk in Amsterdam waar iedereen welkom is voor goed eten en dito wijn.
Bij restaurant Dijks in Amsterdam-Noord dineer je tussen water weiland Culy.nl.
66 Likes, 3 Comments Restaurant Dijks Amsterdam @restaurantdijks on Instagram: Zonsondergang bij Dijks! zonsondergang uitzicht noordhollandskanaal lavendel terras. Reageer op artikel.: Bij restaurant Dijks in Amsterdam-Noord dineer je tussen water weiland. Restaurant Senses in Amsterdam: een feest voor al je zintuigen.
35 beste restaurants in Amsterdam 2018.
Een fantastisch restaurant in Amsterdam-Noord waar al jaren plezier wordt beleefd aan de no nonsense menukaart. Heel hip Amsterdam komt hier tezamen. Aambeeldstraat 10, 020 636 5170, https//hoteldegoudfazant.nl/.: 22/ Bar Centraal Wijnliefhebbers kenden wijnbar Glou Glou natuurlijk al. En van dezelfde hand is er nu ook Bar Centraal, een knusse tent mét een fijn menu inclusief heel veel vega.
Noord-gestoord! Favoriete Restaurants in A'dam' Noord ELLE Eten.
Favoriete Restaurants in A'dam' Noord. Amsterdam-Noord is booming. Creatief talent vestigt zich massaal in de noordelijke regionen van onze hoofdstad en ook op culinair vlak is er van alles te beleven. Van pop-up restaurants tot hotels en lunchcafés, dit zijn de meest happening hotspots. 10x uit eten in Boedapest. Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen. Klaar voor de stad! 10x de leukste restaurants in Sevilla. Hier eet je binnenkort vegan burgers in regenboogkleuren. 1 / 1. Aan het water in Amsterdam-Noord serveert Hangar gerechten die zich laten omschrijven als: a beautiful mess. Vlak naast De Goudfazant, in een oude loods. In een tropisch-industrieel interieur eet je wellicht met je voeten in het zand o.a. burrata met tuinerwtjes en munt, ravioli met pompoen en salie en een Eton mess toe. Hangar, Aambeeldstraat 36, Amsterdam. Ook fijn: de 29 beste Amsterdamse lunchadresjes op een rij. Onder de rook van Amsterdam, in het Markermeer, ligt Vuurtoreneiland. Een eiland van amper twee voetbalvelden groot, waar generaties lang alleen de familie Engel als vuurtorenwachters waakten. Tot een paar jaar terug, want toen ontwikkelde Staatsbosbeheer in samenwerking met enkele ondernemers het glazen restaurant dat speciaal om die reden gebouwd werd.
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Likeability of 3. Views. Likeability of 5. Views. Likeability of 5. Views. Views. Views
Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
Top 7 restaurants in Amsterdam Noord I amsterdam.
If you want fish, youve got to go to Amsterdam Noord specifically Café-Restaurant Stork. Situated in an old industrial loft in the former Stork factory from where it gets its name, the restaurant features a giant terrace to enjoy the catch of the day while watching the boats pass by.

Contacteer ons