Resultaten voor japans restaurant

 
japans restaurant
Japans restaurant itoshii.
Itoshii is een Japanse all you can eat restaurant. Dit betekent dat u bij ons onbeperkt kan eten voor een vaste prijs. Wat serveren wij. Naast onze uitgebreide keuze aan sushi's' staan er ook diverse warme Japanse gerechten op ons menukaart, bijvoorbeeld: biefstuk, gamba's' en zalmfilet.
Japans Restaurant TAO Uit in Enschede.
Sushi JAPANS RESTAURANT TAO. Aanschouw hoe de sushi-chef de verse sushi en sashimi klaarmaakt. Restaurant TAO bevindt zich op wandelafstand van het centrum en Centraal Station in Enschede. Je voelt je meteen thuis in het interieur in Japans-Oosterse stijl. Delen via WhatsApp.
Japans Restaurant TAO Enschede voor Sushi, Teppanyaki en Sashimi.
U heeft bij ons de keuze om aan een Tatami of aan een gewone tafel te eten. Of u nu gezellig met z'n' twee├źn of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres.
Asian Tower Restaurant Japans Chinees Restaurant.
Hokkaido Japanse Restaurant.
Sui Sha Ya Japans Restaurant Scheveningen.
Sui Sha Ya is het Japans restaurant met een traditie van culinaire hoogtepunten. Ervaar de oudste kookkunst uit Japan bij Sui Sha Ya Restaurant. Onze ervaren teppan yaki koks bereiden bij u aan de bakplaat de overheerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten.
Nikko Japans Restaurant.
Japans Restaurant Nikko is een restaurant dat is gespecialiseerd in sushi en grill gerechten. Hier wordt sushi op een traditioneel Japanse wijze bereid door professionele sushichefs. Het ambachtelijk rollen van sushi is een ware kunst en dat ziet U terug in onze gerechten.
Japans restaurant in Amsterdam? Dit zijn de 10 beste.
Foto: Teppanyaki Restaurant Sazanka. Japans restaurant in Amsterdam? In iedere middelgrote Nederlandse plaats is tegenwoordig wel een Japans restaurant te vinden. Je kunt je vast voorstellen hoe het in Amsterdam gesteld is, waar je een ware wildgroei aan sushi-zaken vindt.
Welkom bij Sushirestaurant Yip Yang's' Goya.
Recent heeft Yip en Yang Sushi Grill het restaurant volledig verbouwd om u als klant een nog betere ervaring te kunnen bieden. Waar Yip en Yang Sushi Grill eerst geschaard kon worden onder de welbekende verzamelnaam Wokpaleis, is dit niet meer het geval.

Contacteer ons