Zoeken naar japans restaurant

 
japans restaurant
Japans Restaurant TAO Enschede voor Sushi, Teppanyaki en Sashimi.
U heeft bij ons de keuze om aan een Tatami of aan een gewone tafel te eten. Of u nu gezellig met z'n' twee├źn of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres.
Tokyo Lounge Japans Restaurant in Tiel.
Restaurant Tokyo Lounge. Tokyo Lounge in Tiel presenteert u moderne Japanse cuisine, sushi, sashimi's' koude en warme specialiteiten uit het verre oosten. Ons team streeft naar een blijvende impressie van gastvrijheid en persoonlijke service in een authentiek Japanse ambiance. Telefonisch bereikbaar vanaf 1400: uur.
Heerlijk eten bij restaurant Osaka Roosendaal.
Teppan Yaki Japans. Oosters buffet Dinch. Welkom bij Restaurant Osaka. Chinees-Japans restaurant waar u uitstekend kunt dineren! Boek een tafel via onze reserveringspagina of bel naar 0165-533183. 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Voortreffelijk dineren uitstekende service.
Yutakana Sushi restaurant Yutakana Waalwijk.
Bij Japans restaurant Yutakana kunt u genieten van de heerlijke verfijnde gerechten die de authentieke Oosterse keuken biedt. Het nieuwe en moderne All you can eat restaurant zorgt voor een ontspannen en gezelllige ambiance waar u terecht kunt voor een heerlijk diner en een onvergetelijk avondje uit.
Nikko Japans Restaurant.
Japans Restaurant Nikko is een restaurant dat is gespecialiseerd in sushi en grill gerechten. Hier wordt sushi op een traditioneel Japanse wijze bereid door professionele sushichefs. Het ambachtelijk rollen van sushi is een ware kunst en dat ziet U terug in onze gerechten.
Japans restaurant in Amsterdam? Dit zijn de 10 beste.
Foto: Teppanyaki Restaurant Sazanka. Japans restaurant in Amsterdam? In iedere middelgrote Nederlandse plaats is tegenwoordig wel een Japans restaurant te vinden. Je kunt je vast voorstellen hoe het in Amsterdam gesteld is, waar je een ware wildgroei aan sushi-zaken vindt.
Sui Sha Ya Japans Restaurant Scheveningen.
Sui Sha Ya is het Japans restaurant met een traditie van culinaire hoogtepunten. Ervaar de oudste kookkunst uit Japan bij Sui Sha Ya Restaurant. Onze ervaren teppan yaki koks bereiden bij u aan de bakplaat de overheerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten.
All you can eat Japans sushi grill restaurant Umai.
All you can eat restaurant Umai Japans Sushi grill. Wij zijn op 31 december 2018 gesloten. Een uitgebreide keuze uit het Japanse keuken. Onze All You Can Eat Sushi Grill menukaart bestaat uit meer dan 100 gerechten waaronder Sushi, grill en wokgerechten.
Sushi Alkmaar All you can eat bij Japans Restaurant Uma.
Gelegen in het centrum van Alkmaar aan de Paardenmarkt bieden wij onze gasten de mogelijkheid om onbeperkt te eten van onze uitgebreide menukaart met meer dan 100 gerechten. All you can eat in een hip en trendy omgeving in het centrum. Dat is restaurant Uma!

Contacteer ons