Zoeken naar cafe restaurant amsterdam

 
cafe restaurant amsterdam
Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam Mamyloe.
Deel je ervaring! Denk je aan onze review-richtlijnen? Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam. Eten of lunchen met kids. Plan een route naar Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam. Laatst bekeken Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam.
Café-Restaurant Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Ook doet het jonge personeel goed z'n' best voor je en zijn ze erg vriendelijk. Datum van je bezoek: 17 aug. Gisteren werden wij getrakteerd op een etentje in cafe restaurant Amsterdam. We hadden niet gereserveerd, maar kregen snel een tafel.
Restaurant Amsterdam Centrum Spingaren Amsterdam.
Vanaf september 2017 is ons restaurant op de Herengracht in het centrum van Amsterdam geopend. Wil je een hapje eten, onze charcuterie proeven of een avondvullend diner? Bij Spingaren ben je aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in een historisch pand op de Herengracht in Amsterdam.
Café / Restaurant THT Amsterdam.
Maar voor diegene die op doorreis zijn, naar een voorstelling of concert, is er ook volop keuze. Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen of borrels vanaf 20 personen, mail naar: reserveren@tht.nl. Het restaurant is maandag t/m zondag geopend vanaf 1100: uur.
Restaurant Instock zet voedselverspilling op de kaart.
Wij gebruiken cookies om onze website voor jou zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Lees er meer over in onze Privacy Policy. Restaurant Den Haag. Kookboek Circular Chefs. Kookboek Instock Cooking. Food Rescue Center. Ma-Vr 0830: 2300: Za-Zo 1000.: Czaar Peterstraat 21, Amsterdam.
Boulevard Café.
Boulevard Café is gehuisvest in een monumentaal pand dat stamt uit 1901. Toentertijd werd het pand gebruikt als politiepost annex wachtlokaal voor de vroegere Veemarkt. Het pand heeft ook een woonfunctie gehad en sinds 1990 is hier het Boulevard Café gevestigd.
Home Restaurant De Reiger in Amsterdam.
De Reiger is één van de oudste eetcafés van de Jordaan in Amsterdam. Het sfeervolle Café-restaurant in de Nieuwe Leliestraat staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en de Bourgondische eerlijkheid van het eten. Niet voor niets kreeg De Reiger een 9 van Johannes Van Dam.
Café Restaurant Heffer Heffer.
Café Restaurant Heffer. Restaurant Sportsbar sinds 1635. Kom heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in ons reguliere restaurant met terras! Of kijk je favoriete sport op maar liefst 10 grote schermen in de nieuwste Sportsbar van Amsterdam! Sport, muziek, het beste pubfood en een ruim assortiment aan drankjes, zorgen gegarandeerd voor een.
Caffe Esprit Spui Amsterdam Restaurant Breakfast Lunch Drinks.
In het historisch hart van Amsterdam vind je Caffe Esprit, een unieke locatie die wordt gekenmerkt door de centrale ligging en het panoramische. uitzicht over het Spui. Je kunt er dagelijks terecht voor overheerlijke clubsandwiches, pastas, burgers, salades en taarten.

Contacteer ons