Meer resultaten voor cafe restaurant amsterdam

 
cafe restaurant amsterdam
Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam Mamyloe.
Deel je ervaring! Denk je aan onze review-richtlijnen? Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam. Eten of lunchen met kids. Plan een route naar Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam. Laatst bekeken Gezellig eten bij kindvriendelijk Café Restaurant Amsterdam.
Café-Restaurant Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Ook doet het jonge personeel goed z'n' best voor je en zijn ze erg vriendelijk. Datum van je bezoek: 17 aug. Gisteren werden wij getrakteerd op een etentje in cafe restaurant Amsterdam. We hadden niet gereserveerd, maar kregen snel een tafel.
Restaurant Amsterdam Centrum Spingaren Amsterdam.
Vanaf september 2017 is ons restaurant op de Herengracht in het centrum van Amsterdam geopend. Wil je een hapje eten, onze charcuterie proeven of een avondvullend diner? Bij Spingaren ben je aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in een historisch pand op de Herengracht in Amsterdam.
Café Restaurant Amsterdam VVV NL.
Vroeg op de avond wemelt het hier van de gezinnen met jonge kinderen, omdat de zaak en het eten zich daar goed voor lenen. Er is een speelhoekje waar kinderen kunnen kleuren en er is een speciaal kindermenu. 020 682 2666. Café Restaurant Amsterdam.
Cafe Restaurant De IJ-kantine, NDSM werf Amsterdam Noord.
Één van de grootste en zonnigste terrassen van Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het OV en dicht bij de ring A10. Aankomst per boot via een dichtbij liggende steiger. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het restaurant, de NDSM-werf en haar ontwikkelingen of om eenvoudige maar heerlijke recepten voor maaltijden te ontvangen die onze eigen chef voor u samenstelt?
Boulevard Café.
Boulevard Café is gehuisvest in een monumentaal pand dat stamt uit 1901. Toentertijd werd het pand gebruikt als politiepost annex wachtlokaal voor de vroegere Veemarkt. Het pand heeft ook een woonfunctie gehad en sinds 1990 is hier het Boulevard Café gevestigd.
Home Restaurant De Reiger in Amsterdam.
De Reiger is één van de oudste eetcafés van de Jordaan in Amsterdam. Het sfeervolle Café-restaurant in de Nieuwe Leliestraat staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en de Bourgondische eerlijkheid van het eten. Niet voor niets kreeg De Reiger een 9 van Johannes Van Dam.
Café Restaurant Heffer Heffer.
Café Restaurant Heffer. Restaurant Sportsbar sinds 1635. Kom heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in ons reguliere restaurant met terras! Of kijk je favoriete sport op maar liefst 10 grote schermen in de nieuwste Sportsbar van Amsterdam! Sport, muziek, het beste pubfood en een ruim assortiment aan drankjes, zorgen gegarandeerd voor een.
café restaurant Rosa Rita Amsterdam, voormalig Storkterrein.
nieuwe cafe ruimte. eerst een borrel aan de bar, daarna lekker eten in het restaurant. groot en zonnig terras. met mooi weer borrelen en eten op het terras. binnen is er voldoende plek voor 150 personen. altijd voldoende parkeerplaatsen voor de deur, Centrum Amsterdam, vlakbij ring Amsterdam, goede OV mogelijkheden, complete routebeschrijving. zodra het koud wordt, stoken we onze houtkachel. Café Restaurant Rosa Rita.

Contacteer ons