Zoeken naar cafe restaurant amsterdam

 
cafe restaurant amsterdam
Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren. Café de Jaren. Lichte ruime ambiance. Café de Jaren sedert 1990 is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen muntplein en het Muziektheater. De hoge ruimtes van Café de Jaren vormen een aantrekkelijk decor.
Cafe Luxembourg Amsterdam.
Café Luxembourg Amsterdam. Eind jaren 80 opende Café Luxembourg de deuren en schaarde zich meteen in het selecte groepje illustere Grand Cafés dat de Amsterdamse binnenstad kent. Heel Amsterdam kent Luxembourg, bijna alle bezoekers van de stad komen er een keer terecht.

Café Restaurant In de Buurt, het leukste eetcafé van het Leidseplein, gelegen aan de Lijnbaansgracht 246, centraal en toch speciaal. Vooraf aan een avondje theater of een concert bent u bij Café Restaurant In de Buurt aan het juiste adres. Met grote namen als het DeLaMar theater, Stadsschouwburg, Paradiso en de Melkweg praktisch bij ons om de hoek, kunt u vooraf lekker een hapje komen eten om de avond goed te beginnen. Op vier minuten lopen van In de buurt liggen het Rijksmuseum en het Van Gogh museum. In de zomer kun je lekker genieten van ons zonnige terras aan het water. Everything gets better with coffee. We serve 15 kinds of local beer. because we love Dutch Beer. Sharing special moments with your friends with comfort dishes, cocktails and local beers. The characteristic and famous building at number 246 along one of the most beautiful canals of Amsterdam the Lijnbaansgracht has a unique vibe of funky bistro food and nice drinks.
Restaurant 1e Klas Lunch, private dining buffet Amsterdam.
Diner en Feest. Grand Café Restaurant 1 e klas. Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1 e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam. Grand Café Restaurant 1 e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen.
Café Restaurant Morlang Keizersgracht Amsterdam.
Wij zoeken een spontane medewerkster bediening m/v voor minimaal 2/3 dagen in de week, waarvan minimaal 1 weekenddag die zin heeft in leuk werk met gezellige collega's. Enige jaren ervaring in de horeca is wel prettig natuurlijk! Interessemail: je CV mét foto t.a.v. Sjoerd Schneider en hopelijk tot snel! 020 625 26 81. Copyright 2018, Powered by Digitaal Restaurant.
De Ysbreeker.
Return to Content. 1091 EC Amsterdam. T 31 20 468 1808. van 8.00 tot 1.00. Vrijdag en zaterdag. van 8.00 tot 2.00. xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? CAFÉ RESTAURANT DE YSBREEKER. Er kan veel in De Ysbreeker.
Café Restaurant Orff Amsterdam.
Café Restaurant Orff Amsterdam. Café Restaurant Orff is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Jodenbreestraat onder de beroemde Theaterschool. orff, amsterdam, restaurant, cafe, eten, drinken, gezellig, entertainment, uitgaan, stappen, eetcafe, culinair, keuken, Theaterschool. Café Restaurant Orff. Orff is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Jodenbreestraat onder de beroemde Theaterschool.
Café Toussaint Restaurant Amsterdam.
kippenlevermousse, king oesterzwam. gemarineerd in rode biet met buffelmozzarella, basilicumolie. met lamsoor, doperwten, zontomaatjes, groene asperges, feta en pompoenpitten. met kruidensla en huisgemaakte pickles. Vis van het seizoen. spinazie, beurre blanc met verse kruiden. cafe de Paris boter. Vlees van de dag.
PARK Café-Restaurant Amsterdam.
PARK café-restaurant ligt midden in Amsterdam, maar toch helemaal buiten. We zijn een hide-away in het Oosterpark waar je de dag begint, spijbelt in de middagzon, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift en steeds weer terugkomt. Waar een werkbespreking ongemerkt overgaat in een borrel en een hapje eten zomaar een feestmaal kan worden.

Contacteer ons