Op zoek naar kookworkshops?

 
kookworkshops
Kookworkshops voor groepen en individu Keizer Culinair.
Neem deel aan onze open kookworkshops of kookcursussen en ga met andere liefhebbers de keuken in onder begeleiding van onze professionele koks. Meer informatie Kalender. Verras een bekende met een cadeaubon voor een kookworkshop of cursus naar keuze. Een leuk en origineel cadeau.
Kookworkshops voor groepen voor geheel Brabant.
Kookworkshops voor Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en natuurlijk geheel Brabant. Een gezellige kookworkshops in het mooiste pand van Eindhoven. Het Ketelhuis, Het Landgoed De Grote Beek, de Doktor Poletlaan 45 zijstraat van de Boschdijk in Eindhoven. Partycentrum De Leesthoeve Veghel met een voortreffelijke catering service kan deze activiteiten en workshops zowel binnen als buiten verzorgen.
Kookworkshops van De Kookfabriek De Kookfabriek.
085 744 1007. Kookworkshops van De Kookfabriek. De Kookfabriek Zakelijk Kookworkshops. Kijk hieronder naar de mogelijkheden en maak een keuze uit de Kookwedstrijd, Top Chefs, Easy Cooking, Easy Cooking Plus, Asian Spices of Mediterrane workshop! avondvullend en onvergetelijk. 97, all-in 45u.,
kookworkshop Drenthe.
Kookworkshops in Drenthe. Samen een kookworkshop volgen staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van jullie personeelsuitje, groepsuitje of familiedag! In onze gezellige en compleet uitgeruste kookstudio in hartje Drenthe kunnen jullie terecht voor een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok.
Kookworkshops. home. star. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter. calendar. location. me
Ga naar een kookstudio of regel een kookworkshop op het werk of zelfs bij je thuis. Ga gezellig samen aan de slag en leer, kook, proef en geniet en eindig met elkaar aan tafel om alle creaties samen op te eten. Surinaamse kookworkshops Italiaanse kookworkshops Tapas kookworkshops Sushi kookworkshops.
Kookworkshop Brasserie Meelfabriek Zijlstroom.
Natuurlijk gebruiken we ingrediënten uit eigen tuin en kas die eerst geoogst moeten worden! Buiten onderstaande themas is het, in overleg, ook mogelijk te kiezen voor één van de themas van onze kookworkshops op inschrijving zoals bijvoorbeeld asperges en kerst.
Kookworkshops Het Drents Kwartiertje.
Kies een thema en daarop inspireren wij de receptenbundel. Kookworkshop; culinair groepsuitje in Drenthe. Kookworkshop waarbij je aan de hand van een landenthema heerlijke gerechten maakt onder begeleiding van een chefkok. Tijdsduur: 4 uur. Kosten: 6350, p.p. Programma Kookworkshops Aanvangstijden in overleg.
Starliciousfood / StarliciousFood Kookstudio Eindhoven. Starliciousfood StarliciousFood Kookstudio Eindhoven.
Een prominent gebouw in de Eindhovense Philips historie. Op onze nieuwe locatie waar we EAST een innovatief dag-horeca concept in het leven hebben geroepen vinden in de avonden en in het weekend besloten borrels, diners en kookworkshops. Zitten de vakanties er weer op?
Kookworkshop in Gelderland op Veluwe De Boshoek.
Reserveer een van de Kookworkshops om te genieten van gezelligheid, elkaar en heerlijk eten. Koken, genieten en gezelligheid in Voorthuizen. Reserveer een van de Kookworkshops bij De Boshoek. Onze Kookworkshops worden gehouden in ons Restaurant Proef. In de grote sfeervolle open keuken is ruimte voor een grote groep mensen.

Contacteer ons