Zoeken naar kookworkshops

 
kookworkshops
Kookworkshops Miele.
Tips voor uw apparatuur. Recepten en kookworkshops. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast de workshops Koken met Miele organiseert het Miele Culinary Institute ook vele verschillende culinaire workshops. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven.
Sjieke kookworkshops Sjiek Kookpunt.
U zult versteld staan van uw eigen kook kunsten. Samen een middag koken, team-work is het sleutelwoord, tenslotte bereidt u met een aantal collegas, familie of vrienden een 3 of 4 gangen menu, diverse Anti Pasti of leert u de geheimen van verse Pasta maken.
Volg diverse kookworkshops: van tapas tot Italiaans Smaak Smaak B.V.
Dus of je nu met een club vrienden bent of een bedrijfsuitje wilt organiseren; bij ons kan het allemaal. Wij bieden een grote diversiteit aan kookworkshops die zowel in Amsterdam als Utrecht te volgen zijn. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.
Leuke en leerzame kookworkshops Golf Countryclub Lauswolt.
0512 38 35 90. Lauswolt Golf Country Club Zoeken Open dag op 9 april. Golf en business. Open dag op 9 april. Leuke en leerzame kookworkshops. Leuke en leerzame kookworkshops. Asperge wijn spijs avond. Pasen Traiteur/ catering menu voor thuis.
Kook-planet kookworkshops en kookwinkel in Leiderdorp.
kookwinkel en kookstudio ruim assortiment, goed advies. 5-delige reeks kookworkshops. Agenda thema kookavonden. Kook-planet is een winkel voor kook en tafelaccessoires én een kookstudio waar in de avonduren kookworkshops plaatsvinden. De winkel en kookstudio zijn gevestigd in Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp.
Kookworkshops voor groepen en individu Keizer Culinair.
Neem deel aan onze open kookworkshops of kookcursussen en ga met andere liefhebbers de keuken in onder begeleiding van onze professionele koks. Meer informatie Kalender. Verras een bekende met een cadeaubon voor een kookworkshop of cursus naar keuze. Een leuk en origineel cadeau.
Kookworkshops Kookstudio HomeMade Puth.
Aan tafel in Italië 1, 2 en 3. Aan tafel in Sicilië. Aan tafel in Spanje Tapas. Aan tafel onder de mediterrane zon. Aan tafel in Griekenland 1 en 2. De smaak van de zee. Barbecue 1, 2 en 3.
Taste of Okura Hotel Okura Amsterdam.
Gasten in de kookworkshops bereiden de gerechten zelf en voor elkaar, waardoor het niet mogelijk is om te garanderen dat deze gerechten allergeen-vrij zijn. Daarom bereiden en serveren onze chefs aparte gerechten voor gasten met een allergie of medische dieetwens.
Amsterdam Flavours Experience Kookworkshops.
Indien de groepen groter zijn kunnen we altijd een wijnproeverij organiseren. Bij ons staat samen koken centraal. Onze kookstudio is een ideale ruimte voor masterclasses, thema workshops, kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings, vrienden, koken met kinderen en familiereünies. Wij bieden o.a.

Contacteer ons