Meer resultaten voor sushi restaurant amsterdam

 
sushi restaurant amsterdam
Sushi restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Sushi restaurants in Amsterdam. Sushi restaurants in Amsterdam. 100 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Beste 5 Sushi Amsterdam Restaurants Culi Amsterdam.
Sushi Amsterdam: EN Amsterdam, Japanese restaurant and sake bar aan de Dusartstraat. Sushi Amsterdam EN Amsterdam. Ook te gek is En Amsterdam op de Dusartstraat 53 in de Pijp, het sushi restaurant van de voormalig chef Ken van het Okura.
Yatta Sushi Amsterdam Online bestellen met GRATIS frisdrank Orientaals dineren Amsterdam.
Restaurant Yatta is gelegen aan de Oranje-Vrijstaatkade nummer 25 in Amsterdam en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer. 1093 KS Amsterdam. 020 752 9475. Klik hier om online te bestellen bij Yatta Sushi Amsterdam voor delivery!
Sushi restaurant Amsterdam Shabu Shabu.
Heeft u al kennis gemaakt met de overheerlijke sushi gerechten van Shabu Shabu? Sushi restaurant Shabu Shabu in Amsterdam verrast uw smaakpapillen door de sensatie van ons Oosterse all you can taste menu. Ontdek en beleef de heerlijke Japanse keuken.
Yamazato Japanse haute cuisine Hotel Okura Amsterdam.
De gerechten, het servies en de kimono's' van de serveersters zijn allemaal ondergedompeld met symboliek naar de veranderingen van de seizoenen. Nieuwsgierig hoe de chef à la minute sushi bereidt? Aan de sushibar kunt u bewonderen hoe behendig de sushimeesters te werk gaan. U vindt Yamazato Restaurant op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam.
Restaurant Ken-Ichi.
Sushi eten in Osdorp. Ken-Ichi is een jong en hip sushi grill restaurant in Amsterdam Nieuw-west. Een plek voor meer dan 90 gasten om van meer dan 100 verschillende Japanse specialiteiten te genieten. We zijn er voor diner maar ook voor de lunch.
Waar kun je lekkere sushi eten in Amsterdam? sushi-amsterdam.jouwweb.nl.
Wil jij een sushi restaurant in Amsterdam beoordelen? Dan kan dat op dezelfde pagina. De afgelopen ronde is gewonnen door Jo Sushi en Tomo Sushi. De eerste website met alle Sushi bars in Amsterdam! Sushi Amsterdam is de eerste website met alle Amsterdamse sushi restaurants in één oogopslag.
Sushi One.
Kies een afhaalvestiging Sushi one. Sushi One 2018 Privacy policy Algemene voorwaarden. Wij plaatsen cookies voor het uitvoeren van analyses en het gebruik van social media activiteiten. Door gebruik te blijven maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Amsterdam WTC Sushi Time, dagelijks verse sushi en meer!
Sushi Time WTC. Sushi Time staat al sinds het jaar 2001 voor je klaar in het WTC gebouw te Amsterdam. Omdat we op de 1e verdieping zitten, vind je ons een beetje verstopt boven Che Buono en de Blauwe Engel. Dat betekent dus dat als je het WTC gebouw binnengaat, je de roltrap omhoog dient te nemen. Daar zie je aan je linkerhand Sushi Time WTC liggen. Ons restaurant bestaat uit een gedeelte waar 2 lopende banden ronddraaien zon 30 zitplaatsen met daar omheen diverse tafeltjes, nog zon 50 zitplaatsen.

Contacteer ons