Resultaten voor restaurant hoofddorp

 
restaurant hoofddorp
Kabul Cuisine Hoofddorp Startpagina Hoofddorp Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Tussenweg 39 12264, km. 2132 CS Hoofddorp. Afghaans restaurant Midden-Oosters restaurant Etens en drinkwaren. Openingstijden: 1600: 2300.: De Keizer Makelaarsgroep. Eten en drinken. Afghaanse restaurants in Hoofddorp. Plaatsen Hoofddorp Kabul Cuisine Hoofddorp. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
Van der Valk Hotels Restaurants Valk.com.
Baby's' 0 t/m 3 jaar" icon-decrease." Vind uw Van der Valk. Zoekt u een Van der Valk hotel, restaurant, arrangement of een locatie met specifieke faciliteiten? Vind gemakkelijk het hotel dat het beste bij uw wensen past. Vind uw Hotel of Restaurant.
Golden Paradise Welcome to GOLDEN PARADISE.
Van harte welkom op onze nieuwe website. De voormalige website was verouderd. Het is wellicht even wennen. De website ziet er anders uit en de informatie die u zoekt is misschien niet meer te vinden op de oude vertrouwde plek.
Nieuwe restaurants voor De Beren in Hoofddorp en Haarlem Franchise Plus.
Nieuwe restaurants voor De Beren in Hoofddorp en Haarlem. De afgelopen maanden zijn er al een aantal restaurants van De Beren geopend, daar komen er nog eens 2 bij. In Hoofddorp opende afgelopen donderdag een nieuw De Beren restaurant. In Haarlem wordt begin maart een vestiging geopend.
Nooristan.
Grote brand bij restaurant Vork en Mes Hoofddorp Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
12/07/2018 om 0216.: Er woedt in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand in het pand van voormalig restaurant Vork en Mes in Hoofddorp. Rond half twee kwam de eerste melding binnen en al vrij snel werd er opgeschaald naar grote brand waarna meerdere brandweer-eenheden ter plaatse kwamen.
Nieuw restaurant in Hoofddorp.
Nieuw restaurant in Hoofddorp. Nieuw restaurant in Hoofddorp. 18 februari 2016. Het nieuwe restaurant Barraca Rodizio Grill Bar opent zijn deuren in Hoofddorp. De zaak is naar eigen zeggen bijzonder om zijn unieke. Het restaurant geeft een geheel nieuwe betekenis aan rodizio, de traditionele manier van vlees serveren in Brazilië.
Woodstone Woodstone Hoofddorp.
Dit restaurant is rolstoelvriendelijk en een MIVA toilet is aanwezig. 100 meter van WOODSTONE ligt een groot parkeerterrein. Maandag t/m zondag. 09.00 uur 18.00 uur vrijdag tot 21.00 uur. Dichtstbijzijnde Parkeergarage De Vier Meren, Burgemeester van Stamplein 48. Maandag t/m zaterdag. 06.30 uur 21.30 uur. 11.00 uur 21.30 uur. Wilt u komen met het openbaar vervoer? klik dan hier voor de route. Op 5 minuten loopafstand zijn er bushaltes voor diverse buslijnen. CONTACTGEGEVENS entree is via de bioscoophal. Raadhuisplein 10 Navigatiepunt kruising Nieuwe weg Prins Hendriklaan. 2132 TZ Hoofddorp.
Pizzeria Restaurant Hoofddorp Paparazzi Bar Terrazzo.
In Paparazzi Bar Terrazzo kun je terecht voor de heerlijkste pizzas, pasta's' en Italiaanse drankjes. Een gezellige pizzeria op een overdekt terras, leuk om samen met vrienden of het gezin een hapje te komen eten en nadien nog een uurtje te bowlen!

Contacteer ons