Resultaten voor restaurant delft

 
restaurant delft
Italiaans restaurant Delft Il peperoncino.
Nessun amore è più sincero dell'amore' per il cibo. Geen liefde is meer oprecht dan liefde voor eten. Restaurant il Peperoncino is een sfeervol Italiaans restaurant gelegen in Delft geopend door twee Italiaanse broers. Een gezellige locatie gecombinereerd met de Italiaanse gastvrijheid.
De Prinsenkelder Restaurant de Prinsenkelder en de Nonnerie, al decennia een begrip in Delft en ver daarbuiten.
Restaurant de Prinsenkelder en de Nonnerie, al decennia een begrip in Delft en ver daarbuiten. Restaurant De Prinsenkelder In het hart van Delft. Restaurant de Prinsenkelder In het hart van Delft. Het romantische tuinterras. De Prinsenkelder and De Nonnerie closed from 16.
Hotel CAMPANILE DELFT Boek met Campanile.
In het gezellige restaurant en de bar van Campanile Hotel Restaurant Delft kunt u fijne momenten doorbrengen met vrienden en familie. In de buurt van Campanile Hotel Delft vindt u een sport en wellness-centrum, een indoor kartbaan, de Delftse Hout met golfbaan en het Active Health Centre met fitnessruimte, sauna, aerobics en een speeltuin.
Restaurant Matties Delft.
Matties is een kleinschalige intiem restaurant aan één van de mooiste grachten van Delft. U kunt bij ons terecht voor een culinair diner, maar ook voor een overheerlijke lunch op afspraak. Neem gerust alvast een kijkje op onze uitgebreide menukaart met huisgemaakte lekkernijen.
7 x leuke restaurants in Delft indebuurt Delft.
Wat dacht je van mosselen met verse salami uit Calabrië, gestoofd kalfsvlees met eekhoorntjesbrood, of verse ravioli met buffelricotta? De inrichting van dit niet al te grote restaurant is knus en gezellig én in de zomer hebben ze een terras op een van de mooiste grachten van Delft.
Campanile Hotel Restaurant Delft hotel Bijgewerkte prijzen voor 2019.
Betaalwijzen bij dit hotel. PIN Campanile Hotel amp; Restaurant Delft behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Campanile Hotel Restaurant Delft behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.
De 9 beste restaurants van Delft WijnSpijs.nl.
Bagijnhof 118, 2611 AS Delft. Oude Delft 125, 2611 BE Delft. Restaurant de Waag. Markt 11, 2611 GP Delft. Markt 5, 2611 GP Delft. Voldersgracht 13-14, 2611 ET Delft. Oude Delft 78, 2611 CD Delft. Minderbroerstraat 2, 2611 MV Delft.
Leuke barretjes en restaurants in Delft Delft Studentenstad.
Of Heerlijk, uitgebreid eten bij T Postkantoor. Heb jij een restaurant tip in Delft voor ons? Ken jij leuke hotspots in Delft? Laat het ons weten via: delft@studentensteden.nl, zodat we jouw tips kunnen verwerken in een van onze artikelen en nog meer op de hoogte zijn van de laatste food lifestyle studenten spots.
Restaurant Swing.
Vanuit Restaurant Swing heeft u een uniek uitzicht op het centrum van Delft. De keuken kenmerkt zich door de Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse producten. Er is op de kaart een variëteit aan á la carte gerechten te vinden en diverse menus die te combineren zijn met een drankarrangement.

Contacteer ons