Op zoek naar vegetarisch restaurant utrecht?

 
vegetarisch restaurant utrecht
Vegetarisch restaurant de Werfkring.
123 Oudegracht 3511 AH Utrecht. Voor elke gelegenheid bent u welkom bij restaurant de Werfkring: een lichte lunch, een uitgebreid avondmaaltijd, een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. s Zomers kunt u op het terras aan de oude gracht een kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Wij hopen u snel te mogen begroeten. De Werfkring biedt elke dag twee vegetarische verrassing menus van 2250, bestaande uit een soep als voorgerecht; een hoofdgerecht en een dessert.
Het vegetarisch restaurant.
Het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. Welkom op de website van Het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. We zijn een gezellig restaurant in Lelystad waar u lekker kunt eten en hier een plezierige herinnering aan over kan houden. Wij hebben voor u een gevarieerde kaart en bieden u drie dagelijks wisselende menus.
Werkspoor Café De Leckere, 100% biologisch in Utrecht Puur! uit eten.
Werkspoor Café De Leckere Utrecht. Werkspoor Café De Leckere is het nieuwe proeflokaal van brouwerij De Leckere in Utrecht. De bieren van De Leckere ken je waarschijnlijk wel. Nu is er ook een heerlijke plek naast de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg om deze biologische bieren te proeven. En niet alleen dat, ook voor een pure lunch of diner ben je welkom. Alles is ook nog eens 100% biologisch. Filmpje Werkspoor Café in één minuut. Bekijk het filmpje van Puur! uit eten bij Werkspoor Café De Leckere in één minuut. Menu Werkspoor Café De Leckere. Wat staat er op het menu? Borrelplanken met diverse soorten kaas en charcuterie. Voor de lunch zijn er lunchplanken naar keuze. Naar wens geserveerd met bierbostelbrood uit de eigen bakkerij van Odenwald Organic. De worsten worden speciaal voor het proeflokaal bereid door Utrechtse biologische slager Gerrit Takke. Daarbij drink je een De Leckere bier van de tap, een glas biologische wijn, een cocktail of een Naturfrisk drankje. Elke maand is één tapkraan gereserveerd voor een gastbrouwer. Ook volop vegetarisch eten.
Vegetarisch restaurant Utrecht Selamat Maken Vegetarisch rijsttafels.
Dus reserveer snel en schuif lekker bij ons aan! Vegetarisch restaurant Utrecht? Vegetarisch restaurant Utrecht? Restaurant Selamat Makan serveert u traditionele gerechten uit de Gordel van Smaragd in een interieur dat gevuld is met elementen uit de cultuur van Indonesië.
Restaurant Utrecht/omgeving liefst vegetarisch Ouders Online.
Wij eten thuis meestal vegetarisch 1 gezinslid sowieso altijd dus het restaurant moet ofwel vegetarisch zijn, of genoeg keus daarin hebben. We wilden graag naar restaurant De Vaartsche Rijn, maar die blijken niet voor meer dan 8 personen te reserveren op een zaterdag. Man dacht toen aan De Rechtbank. Ooit aten we daar en dat was toen wel goed. Zelf heb ik wat bedenkingen: wel erg groot kan het dan nog wel goed zijn, misschien erg lawaaiig. De akoestiek moet goed zijn die avond. Laatst waren we bij restaurant Syr, dat is ook nog wel een optie. Een niet-zo-groot restaurant is op zich wel leuk, maar dat zit dan ook wel al gauw vol volgende maand op een zaterdag. Badhu, waar we ooit met de OO-meeting waren, zou natuurlijk ook nog wel kunnen. Er is zo ontzettend veel keus, ik weet het gewoon niet zo goed meer. Iemand nog tips? Hoeft niet per se in Utrecht zelf te zijn.
Nationale Week Zonder Vlees 5 t/m 11 maart 2018.
Dit betekent dat een selectie restaurants door heel Nederland een speciaal vegetarisch aanbod hebben voor lunch of diner. Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Presentatie op school. We vragen basis en middelbare scholen om tijdens de week op speelse wijze 1 uur aandacht te besteden aan de vraag wat gezonde, duurzame voeding is. Hiervoor hebben wij een presentatie ontwikkeld die je hier kunt downloaden. Doe mee en ontvang een leuke, gezonde, eetbare verrassing! Afstand 1 km. Locatie type Alle. Supermarkten met vega aanbod. Biowinkel met vega aanbod. De Vegetarische Restaurantweek. Bedrijfsrestaurants met vega aanbod. Pompstations met vega aanbod. Scholen die meedoen. Gemeentes die ons steunen. Stations die roze kleuren. Locatie van ons team. MEEDOEN MET JOUW BEDRIJF, SCHOOL, RESTAURANT, OF KANTINE?
5 x vegetarisch eten in Utrecht indebuurt Utrecht.
Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen. Nachtegaalstraat 58, Utrecht. Bekijk meer: lunch. 3-gangen vega voor maar 1250., Bij Café Averechts kun je iedere zondag terecht voor een vegetarisch 3-gangenmenu voor 1250. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je aanschuiven in het café in de Utrechtse Vogelenbuurt.
Dinerbon Utrecht, overzicht van restaurants in Utrecht.
Steynlaan 93, 3701ED Zeist. Restaurant de Toekomst. Dorpsstraat 21, 3931ED Woudenberg. Arnhemseweg 30, 3817 CH Amersfoort. 1 10 Restaurants per pagina.: Ga met uw dinerbon Utrecht ontdekken! Een provincie bekend om zijn hoofdstad waar vele gezellige terrasjes en leuke verstopte etablissementjes zitten.
Restaurant Instock zet voedselverspilling op de kaart.
Ma-Zo 0830: 2300.: Czaar Peterstraat 21, Amsterdam. 31 020 363 57 65 amsterdam@instock.nl. Restaurant Den Haag. Ma-Zo 0830: 2300.: Buitenhof 36, Den Haag. 31 070 412 61 92 denhaag@instock.nl. Ma-Zo 1000: 2300.: Vleutenseweg 382, Utrecht. 31 030 662 8222 utrecht@instock.nl.

Contacteer ons