Resultaten voor turks restaurant

 
turks restaurant
Turkoise Authentiek Turks Restaurant in Eindhoven.
Ook de sfeer is typisch Turks, met tapijten op de vloer en een rijk gedecoreerd restaurant met een weldaad aan kleuren. Net als die Turkse markt waar u in uw vakantie zo genoot van de sfeer, de omgeving en de hapjes.
Restaurant BosporusTurkse, Specialiteiten.
Donderdag: 1000: 2200.: Vrijdag: 1000: 0000.: Zaterdag: 1000: 0000.: Zondag: 1100: 2200.: Reserveer een tafel. Bekijk ons menu. Over Restaurant Bosporus. Gerechten op de kaart. Dranken op de Kaart. Reserveer een tafel 058 213 53 95 Nieuwestad 77, 8911 CK Leeuwarden.
De beste Turkse restaurants in Overijssel TripAdvisor.
Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 18 van 20 resultaten. Amerikaans Fastfood Turks Grill Midden-Oosters. Eetcafe oase Hengelo. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 19 van 20 resultaten. Martin's' döner pizza place Diepenveen. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
Turks Restaurant Troya.
T 026 351 5514. Turks Restaurant troya Rijnkade 53 6811HB Arnhem. Open in Google Maps. Reserveringen: 026 351 5514. Turks Restaurant Troya. De Turkse eetervaring aan de Rijn. Geachte bezoeker, hierbij wil ik u graag kennis laten maken met de Turkse eetervaring.
Turks restaurants in Rotterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Turks restaurants in Rotterdam. Turks restaurants in Rotterdam. 35 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Turks Restaurant Diyar Het laatste tafeltje.
Turks Restaurant Biyar is gelegen in het centrum van Apeldoorn, in dit gezellige restaurant hangt een prettige sfeer en kunnen klanten genieten van met zorg voorbereidde maaltijden. Vanuit het centrum is het restaurant goed te bereiken te voet of met de fiets.
Turkse Restaurant Ark van Noach Turkse Restaurant Ark van Noach.
Het zondvloedverhaal komt in zeer uiteenlopende versies bij verschillende culturen voor. Het Gilgamesh-Epos van de Babylonische beschaving bewijst dat vóór de van het christendom het verhaal in een bepaalde versie bekend was. Restaurant met veel kwaliteit, goed en snelle service.
Turks Restaurant Hanedan in Eindhoven.
Turks restaurant Hanedan in Eindhoven. Een keertje geen gewone kip? Bij Turks restaurant Hanedan in Eindhoven kunt u in een gezellige, informele ambiance lekker eten en drinken. Verse ingrediënten in combinatie met een ambachtelijke, seizoensgerichte keuken vormen de basis voor een heerlijk maal.
Home Restaurant Hanimeli Cafe Demliq.
Traditioneel Turks Eten. Bij Restaurant Hanimeli Cafe Demliq. Welkom in Restaurant Hanimeli Cafe Demliq waar je van echt goed Turks eten en drinken kunt genieten in een sfeervolle omgeving. Zowel s ochtends vroeg als s avonds laat ben je bij ons welkom.

Contacteer ons