Op zoek naar restaurant stork?

 
restaurant stork
Cafe-Restaurant Stork. Vis aan t IJ. Cafe-Restaurant Stork. Vis aan t IJ. Catch52.nl.
Vonden we Pllek vorig jaar al een ideale stek om de zomermaanden door te brengen: Stork heeft zich door een bezoek tijdens een zonnige dag omhoog geknokt naar de hoogste regionen voor onze favoriete zondagmiddagbesteding. Wat een plek, wat een uitzicht, wat een heerlijk eten!
Café Restaurant Stork Map of Joy.
Café Restaurant Stork. Al een paar jaar een hele fijne plek in Amsterdam Noord: Café Restaurant Stork. Gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ oevers. Met respect voor het oude, pure, industriële karakter omgetoverd tot een moderne plek om te drinken en te eten.
Café-Restaurant Stork in Amsterdam.
Café-Restaurant Stork het grootste visrestaurant van Amsterdam, geniet van de heerlijke visgerechten en mooie sfeer. Restaurant Stork is gevestigd in een grote loods, de voormalige machinehal van Stork, op het terrein van de Overkant in Amsterdam Noord aan de IJ/oevers.
Cafe Restaurant Stork, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hanne B, Eigenaar van Cafe Restaurant Stork, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 21 juni 2018. Bedankt voor jouw lovende woorden! 13 juni 2018 beoordeeld. Slecht eten in leuk restaurant. Stork ligt leuk aan het water en de inrichting is sfeervol.

Contacteer ons