Resultaten voor restaurant prinsengracht

 
restaurant prinsengracht
Cafe het molenpad Amsterdam.
Sinds tientallen jaren is Café Het Molenpad een begrip onder Amsterdammers. Het is dé plek aan de Prinsengracht voor een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner in een authentieke, ongedwongen sfeer. Zeer centraal gelegen, vlakbij de Negen Straatjes, het Leidseplein en de Jordaan.
BUFFET van Odette.
In 1998 opende Odette haar eerste minirestaurant en winkel in de Berenstraat in Amsterdam. In 2001 verhuisde ze met haar restaurant naar de Herengracht. In 2011 was de tijd rijp voor een grotere locatie. Die werd gevonden aan de Prinsengracht 598, op het licht zonnige hoekje van de Weteringstraat.
Venus Adonis restaurant Amsterdam.
Venus Adonis is een bijzonder restaurant in het hart van de Jordaan. Haar naam heeft zij te danken aan het schilderij Venus Adonis, geschilderd door Rembrandts leerling, Ferdinand Bol. De invloed van restaurant de Nachtwacht vind je voor een deel terug in dit stoere, sierlijke en eclectisch ingerichte restaurant, waar je ook aan de bar voor een drankje van harte welkom bent.
Restaurant van Puffelen.
Restaurant Café Van Puffelen is bovendien zeer gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam, in het hart van de Negen Straatjes aan de mooie Prinsengracht. Diners en lunches. Restaurant Van Puffelen biedt groepen en gezelschappen een speciaal driegangen keuzemenu aan vanaf 30, per persoon.
Bistro Bij Ons Restaurant Amsterdam.
Onze kokkies staan vanaf 10 uur s ochtends tot 22 uur s avonds te knallen en in de potten en pannen te roeren, om heerlijk eten te bereiden voor u. Prinsengracht 287, 1016 GW Amsterdam. Bel of mail voor een reservering.
Home Thijs by Dikker Thijs Frans Restaurant Amsterdam.
het fundament voor het latere Dikker Thijs. Wie de hoek van de Leidsestraat en de Prinsengracht passeert, ziet nog altijd de naam in neon prijken op de gevel van het gebouw dat het Dikker Thijs Hotel herbergt. FREDERIK WILHELM DIKKER. In 1895 legt Frederik Wilhelm Dikker met zijn delicatessenzaak en restaurant de luxe het fundament voor het latere Dikker Thijs.
Restaurants in Amsterdam aan de Prinsengracht Restaurants.nl.
Billy Thai's' Thais Prinsengracht 358, Amsterdam, ma di wo do vr za zo restaurant. Buffet van Odette Prinsengracht 598, Amsterdam, ma di wo do vr za zo restaurant. Envy Italiaans Prinsengracht 381, Amsterdam, ma di wo do vr za zo restaurant.
De 10 beste restaurants in de buurt van Prinsengracht Hotel.
Restaurants in de buurt van Prinsengracht Hotel. Restaurants in de buurt van Prinsengracht Hotel. Prinsengracht 1015, 1017 KN Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van Prinsengracht Hotel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. John Dory fish restaurant. 58 van 3.620 restaurants in Amsterdam.

Contacteer ons