Meer resultaten voor restaurant leidseplein

 
restaurant leidseplein
De 10 beste restaurants in de buurt van Leiden Square Leidseplein.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Leiden Square Leidseplein, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Leiden Square Leidseplein. Restaurants in de buurt van Leiden Square Leidseplein. Leidsestraat Weteringschans, Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van Leiden Square Leidseplein. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Mayur Indiaas restaurant Amsterdam.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 31 20 623 21 42 reservations@mayur.nl. Uw browser wordt niet meer ondersteund. Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Eetcafe Kop Van Jut Amsterdam Home of great taste.
SEIZOENSSPECIAL Mosselen met friet 9.75. Sinds 2000 het eetcafé van het Leidseplein. De Kop van Jut is sinds 2000 het eetcafé waar een enthousiast team zich inzet om het haar vele gasten naar de zin te maken. De Kop van Jut wordt gerund met een persoonlijke visie, het eten is eerlijk en de gastvrijheid warm. Ons eetcafé is verdeeld over twee etagesbeneden, hebben we ruimte voor 22 personen en boven hebben we plaats voor 14 personen. Voor groepen vanaf 8 personen is er ook de mogelijkheid tot het reserveren van een groepsmenu. De bediening weet hier meer over. Iedereen, gast, koks en bediening zijn onderdeel van een speciaal gevoel: Welkom zijn in de Kop van Jut. Wat gasten zeggen.: Reviews on Tripadvisor.nl. Gezellig interieur, vriendelijk personeel en uitstekend eten, Het Personeel was super vriendelijk het interieur was heel gezellig het eten was geweldig hier komen we zeker nog een keertje terug. Gewoon lekker Gewoon, zoals altijd, een prettig restaurant om even lekker te eten.
Bollywood Indian Restaurant Amsterdam Leidseplein Finest Indian Restaurant.
Bollywood Indian Restaurant. Bollywood Indiase restaurant in Amsterdam is een van de beste Indiase restaurant gelegen in het hart van de Amsterdamse binnenstad op slechts enkele meters afstand van het beroemde plein Leidseplein. we serve authentic cuisine. In menu-sectie van onze site kunt u vinden alle gerechten verkrijgbaar in ons restaurant met een gedetailleerde beschrijving en de kosten daarvan.
Alberto's' laForge Uruguayaanse steakhouse.
Albertos laForge staat al vanaf 1985 onder Amsterdammers bekend als het beste Uruguayaanse steakhouse van de stad. Vele gasten komen regelmatig terug om te genieten van een stukje perfect gegrild Zuid-Amerikaans vlees. Albertos laForge bevind zich om de hoek van het Leidseplein, het hart van het Amsterdamse uitgaansleven.
BAR-becue Castell Amsterdam Castell Bar-beque Restaurant Dinner till after midnight.
31 020 622 86 06. Select a page. 50 coolste restaurants. Plaats uw reservering. Castell: Bar-beque Restaurant Dinner till after midnight. Lijnbaansgracht 252-254 Amsterdam vlakbij het Leidseplein bel ons: 020 622 8606 of mail ons: info@castellamsterdam.nl. Copyright 2013 BAR-becue Castell Amsterdam.
LePub / New York Steakhouse.

Welkom bij restaurant Antonios. Proef en beleef de authentieke Italiaanse keuken in hartje Amsterdam. Door een warm welkom van de bediening en de altijd vrolijke koks in onze open keuken in combinatie met de geur van vers gebakken brood en vers bereide gerechten, waant u zich onmiddellijk in Italië.
Granada Tapas Grill Restaurant.
Welkom bij Granada Tapas Grill Restaurant. We nodigen je uit om onze heerlijke dagelijks vers gemaakte gerechten te komen proeven. Geniet bij ons van een heerlijk gerecht. Het keuken personeel zorgt er altijd voor dat er alleen verse en gezonde ingrediënten worden gebruikt.

Contacteer ons