Meer resultaten voor italiaans restaurant utrecht

 
italiaans restaurant utrecht
Restaurant Oliva.
Wat" een leuk Italiaans restaurant is dit. Wij hebben hier genoten van de Pranzo dat iedere 1e zondag van de maand wordt geserveerd. Na een alleraardigst ontvangst eerst genoten van een lekkere prosecco voordat de 8 heerlijke gerechtjes in een rustig tempo werden uitgeserveerd.
Top 10 beste Italiaanse restaurants in Utrecht.
Italiaans Lust" for Food" staat er op de shirts van het bedienend personeel, en dat straalt de rest van het restaurant ook uit. Mooie gerechtjes voor een reële prijs, en de bediening is attent zonder opdringerig te zijn. Echt een aanrader! http//www.zebs.nl: Hessenweg 105, 0302201140. Meer restaurants in Utrecht.
italiaans eten utrecht Archieven Chickslovefood. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Tags archief: italiaans eten utrecht. Als pre birthday cadeautje heb ik een heel leuk dineetje gekregen van vriendin Roxanne. We gingen een hapje eten bij Delano, op de Utrechtse Mariaplaats. Het bestaat al een jaar of vier, maar we kenden het allebei niet. De vegetarische Antipasti. Veel en lekker! Het Italiaans getinte restaurant Delano is knus, warm en stijlvol.
Monterosso Ristorante Italiano.
In de zomer loopt er een prachtig terras langs het restaurant in de steeg naar achteren, waar je onder de druiventrossen eventjes wegdroomt. Naar het warme Italië.al is het maar voor eventjes. Bel 030-69 14 321 om te reserveren. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend van 1630: tot 2200: uur. Met feestdagen zijn wij ook op maandag geopend. Bel 030-69 20 580 of 030-69 14 321 om uw bestelling tot 2200: uur thuis te laten bezorgen. Bezorgkosten binnen Zeist zijn 100, euro. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Monterosso voor andere activiteiten zoals kinderpartijtjes, feesten, groepen, bedrijfsborrels of het verzorgen van catering? Bel ons: 030-69 14 321. Wil je echt Italiaans gaan eten, dan ga je naar Monterosso.
Nieuw Italiaans restaurant aan de Veilinghavenkade De Utrechtse Internet Courant. Nieuw Italiaans restaurant aan de Veilinghavenkade De Utrechtse Internet Courant.
Utrecht heeft ernstig gebrek aan een goed Italiaans restaurant. Er zijn alleen talloze pizzerias en een hippe spaghetti hut. Erg jammer dat er geen enkel goed traditioneel Italiaans eethuis of restaurant is. Triest dat al die horecaondernemers menen te moeten innoveren en een of ander hip concept willen bedenken.
O-Panuozzo Restaurant O-Panuozzo en Italiaanse Pizzeria in Utrecht.
1 Beste 100% authentieke. O PANUOZZO ITALIAANSE PIZZERIA RESTAURANT IN UTRECHT. Mariastraat 35, 3511LN Utrecht. Voorstraat 34, 3512 AP Utrecht. 1 Beste 100% authentieke. O PANUOZZO PIZZERIA RESTAURANT IN UTRECHT. Mariastraat 35, 3511LN Utrecht. Voorstraat 34, 3512 AP Utrecht. Rechtstreeks uit Napels.
Welkom Italiaans Restaurant San Marco Doorn.
Dat kan telefonisch op 0343 412 798. Van harte welkom bij. Italiaans Restaurant San Marco. Restaurant San Marco is een sfeervol Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Doorn. Wij zijn geopend op woensdag t/m maandag van 1500: 2200: uur.
Pesto ontbijt lunch diner Utrecht.
Al met al een heel fijn restaurant in Utrecht" sept 2018. UTRECHT OVER DE TONG. Al" met al lukt het Pesto om in dit nieuwbouwwijkje naast de Jaarbeurs, met uitzicht op de haveneen sfeervol en echt Italiaans restaurantje neer te zetten" sept 2018.
Casa Italia, pizza.
Genieten op z'n' Italiaans, Italia, ijssalon Pizzeria. Genieten op z'n' Italiaans, Italia, ijssalon Pizzeria. Kijk of wij ook bij jou bezorgen! Pizza in Utrecht. Welkom bij pizzeria Italia in Utrecht. Hier vindt je de lekkerste pizzas en ijs volgens oud Italiaans recept voor u bereid.

Contacteer ons