Zoeken naar indonesisch restaurant den haag

 
indonesisch restaurant den haag
Wil jij Indonesisch eten in Den Haag? De nummer 1Indonesisch restaurant Didong Den Haag.
Adres: Indonesisch restaurant Didong Afhaal. 2e Sweelinckstraat 115 2517 GW, Den Haag. 070 364 98 87. Openingstijden: Woensdag t/m maandag van 1700: tot 2200.: Zaterdag Zondag 1600: tot 2200.: Sinds 2006 zit Indonesisch Restaurant Didong in het hart van Duinoord, op de hoek van de 2e Sweelinckstraat en de Danckertstraat, waar voorheen Semarang en later Toko Oen gevestigd waren.
Beste Restaurants in Amsterdam OpenTable. language selector icon. language selector icon. language selector icon.
Mama Makan Indonesian Kitchen. Indonesisch Weesperbuurt en Plantage, Centrum. Quick View Vandaag 4 keer gereserveerd. The food was very delicious. Ambiance was great. Nice music at the background. And the people are very kindfull Meer. Quick View 5. Wyers Restaurant Bar.
Restaurant Batavia, traditioneel Indonesisch restaurant in Arnhem.
Een dikke pluim voor dit restaurant. Wim en Shirley. Nog nooit zo lekker bij een Indonees gegeten! We waren helemaal onder de indruk mijn man en ikHeerlijke nasi kuning en saté Gambing! Echt heerlijk komen zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader! Voelde me heel erg welkom, het was erg vriendelijk en gastvrij. Snelle bediening en heerlijk eten voor een betaalbare prijs! Zeker voor herhaling vatbaar! Perfect en echt nog de klassieke Indische smaken. Alsof de tijd heeft stilgestaan, maar dat is hier een absoluut voordeel. Heerlijk eten met een uitstekende smaakbeleving. Heerlijk Indonesisch eten, mijn man en ik hebben zelfs onze huwelijksreceptie hier gehouden! Zegt genoeg toch? D: We komen hier erg graag en vooral ik. Ik ben helemaal weg van de saté udang yum yum zooooo lekker. En de bediening is geweldig ze zijn erg vriendelijk! Super lekker gegeten en super vriendelijke bediening. Dus was top! Ik ga zeker nog eens komen vanuit Den Haag.
Passar Baroe. passarbaroe indonesisch restaurant den haag.
Door het rijke gebruik van verse kruiden zijn veel van onze gerechten zoals Daging Smoor en Oblok Oblok dan ook bijzonder gezond. Door de decennia heen is er veel veranderd aan ons bedrijf en de omgeving; ons pand is drie keer verbouwd, het menu talloze keren malen vernieuwd en uitgebreid, de omgeving herbouwd en verbouwd, met zelfs een gloednieuwe stadsdeelkantoor aan de overkant, en hebben wij geen restaurant meer maar zijn wij nu een bescheiden toko-eethuis. Wat echter onveranderd is in een halve eeuw is dat u altijd bij ons welkom bent om te genieten van ons eten. Wij zijn er immers erg trots op. U kunt daarom gezellig bij ons in de toko eten, maar wilt u liever thuis blijven dan bezorgen en cateren wij ook! Wij zijn op een enkele zomervakantie met de familie na, elke dag open, zelfs op feestdagen. Als u nieuwsgierig bent naar Indonesisch eten zoals de opas en omas in midden-Java het graag hebben, komt u dan vooral langs, of neem contact met ons op.
Nooit meer Indonesisch eten bij Haagse Tampat Senang: Ik ben gewoon het slachtoffer van de crisis Omroep West.
Deel dit artikel.: Nooit meer Indonesisch eten bij Haagse Tampat Senang: Ik ben gewoon het slachtoffer van de crisis. Alles moet uit het restaurant. Het restaurant wordt vrijdag opgeleverd. Een jaar geleden kwam het restaurant al in de problemen. DEN HAAG Het oudste Indonesische restaurant van Nederland gevestigd aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag heeft definitief zijn deuren gesloten.
Didong Indonesisch Restaurant indebuurt Den Haag.
Over Didong Indonesisch Restaurant. Meest recent over Didong Indonesisch Restaurant. Den Haag uitgelicht: De leukste hotspots van Duinoord. 24 september 2017. De wijk Duinoord kenmerkt zich door monumentale herenhuizen van rond 1900 die zijn voorzien van sierlijke stijlelementen wat voor een chique uitstraling zorgt.
Mekar Sari Restaurant, afhaal, catering.
Ons assortiment van Indonesisch gerechten is altijd vers en rijk aan smaak en bereid volgens de oude Kampung stijl van Indonesie. Van lekkere hapjes tot heerlijke Rijsttafels tot speciale Kampung gerechten. Voor elke gelegenheid altijd de perfecte keuze voor een onvervalste Indonesische ervaring.
Indonesisch Restaurant Tri Tunggal Openingstijden Indonesisch Restaurant Tri Tunggal Noordeinde.
Indonesisch Restaurant Tri Tunggal Noordeinde. Openingstijden Indonesisch Restaurant Tri Tunggal Noordeinde 143 in Den Haag. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Noordeinde in Den Haag.
The 10 Best Indonesian Restaurants in The Hague TheFork.
No picture yet. Indonesisch Restaurant Toko Frederik. Frederikstraat 225 2514 LC The Hague. Average price 19.00. No picture yet. Kneuterdijk 18 A 2514 EN The Hague. Average price 33.00. No picture yet. Anak, Indonesische Broodjes, Saté en Sotosoep. Frederikstraat 221 2514 LC The Hague.

Contacteer ons