Op zoek naar Veganistisch restaurant?

 
Veganistisch restaurant
Vegan in Barcelona: restaurants en gerechten om te onthouden.
Vegan restaurants in Barcelona: keuze in overvloed. Waar een veganistisch restaurant misschien het beeld oproept van serveersters op sokken en met een ring door de neus, bewijst Barcelona het tegendeel. De lijst met vegetarische en veganistische restaurants, bars en deli-shops blijft maar groeien en neemt inmiddels al meerdere kantjes papier in beslag.
Restaurant De" Oude Sluis" Zoutkamp.
We zullen dit restaurant zeker vaker aan doen en zeker aanbevelen. Echt: fantastisch, met een super prijs/kwaliteit-verhouding! Dit restaurant is echt een aanrader en men hanteert hele nette prijzen! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs!
Biologisch restaurant Gys Utrecht Biologisch eten drinken.
Eten en drinken dat met liefde en streekproducten wordt bereid, zonder dat jij er veel tijd aan kwijt bent. Daarbij zijn veel van deze gerechten ook nog eens vega of vegan. Duurzaamheid staat bij ons centraal, zowel in het interieur als in de bedrijfsvoering.
Veganistisch eten in Amsterdam De Peper.
Want eigenlijk is De Peper ook geen restaurant. Het is een volkskeuken. Dat betekent dat er ook geen bediening aan tafel is. Bij binnenkomst laat je aan de bar weten dat je er bent en betaal je alvast vooruit. Als het al zeven uur is geweest, dan kan je direct je voorgerecht meekrijgen. Als dan het hoofdgerecht klaar is, wordt je naam geroepen en kan je het bord ophalen. Om bij De Peper te eten, reserveer je vooraf. Je belt dan vanaf 4 uur met telefoonnummer 020-4122954. De Peper is niet alleen bekend voor zijn lekkere veganistisch eten, maar ook voor de feestjes die het organiseert.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Alle 19! vegan restaurants van West Eten drinken De Westkrant.
Veganistisch eten in industriƫle, maar toch gezellige setting. Ontbijten met een tosti banaan-pindakaas, sambal en rauwe cacao, lunchen met kroketten van de Vegetarische Slager, borrelen met gefrituurde bloemkool en dineren met broccoli-kibbeling, groene asperges, zeekraal en mosterd en vegan wijn ernaast.
Vegan Vegetarian Restaurants in Roermond, Netherlands.
A chain of health food shops throughout the Netherlands that offers grains, nuts, biscuits and sweets plus wide range of juices, cereals, vegetables and fruits. Try searching for areas surrounding Roermond. Please help us improve this Roermond vegetarian restaurant guide.:
Vegan Friendly Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
Dit Italiaanse specialiteiten restaurant heeft buiten de gewone menukaart ook een zeer uitgebreide veganistische menukaart, sterker nog in de keuken zijn de basis ingredienten voor een groot gedeelte al veganistisch, dat komt omdat de chef zelf veganist is en hij kan fantastisch koken.
Daantje Food Drinks Home Veganistische Lunchroom, Restaurant CateringHome Daantje Food Drinks.
Via een liftje komen de gerechten naar het restaurant. We raden je aan om wel even te reserveren van tevoren. Het restaurant beneden verhuren we ook voor verschillende doeleinden op de dagen dat we niet open zijn. Je kunt denken aan vergaderen, kookworkshops, lezingen, etentjes vanwege bruiloften, studiedagen, etcetera.

Contacteer ons