Meer resultaten voor restaurant maastricht

 
restaurant maastricht
Grand Café De la Bourse Maastricht.
Grand café de la Bourse is gelegen op een van de mooiste pleinen van Maastricht. Met uitzicht op de Grote markt en het historische stadhuis is dit de perfecte locatie om onder het genot van heerlijke drankjes en zorgvuldig bereide gerechten te ontspannen in deze hectische tijden.
Restaurant Petit Bonheur Het kleine geluk in het hart van Maastricht.
Petit Bonheur Achter de Molens 2 Maastricht 31433215109 info@petitbonheur.nl. Menu Petit Bonheur. Hotel Au Quartier. Hotel Au Quartier. onze sale à manger is ideaal om met een gezelschap van 15 t/m 40 personen apart te dineren in een unieke ambiance.
Restaurant Café Lumière Cinema Maastricht. Share this page.
Follow Lumière on Instagram Follow Lumière on Facebook. Lumière Cinema Maastricht. Bassin 88, 6211 AK Maastricht. 043 321 40 80. Open daily from 11 AM. Lumière's' magnificent Restaurant Café is built in the old power station of the Sphinx Factories.
Les Tables Eat where the locals meet.
Eindeloos genieten van verse vis, Maastricht aan de zee 1. Frans geluk in het quartier latin Maastricht 1. Genieten van al het moois van het mediterranée 1. Gezond biologisch eten vanuit een groot hart 1. Het beste Indonesische restaurant in town 1.
Bistro Jovial Restaurant Vrijthof Maastricht.
Wij verwelkomen u graag in ons gezellige en kleinste restaurant van de stad. Jovial staat voor de hartelijkheid, vrolijkheid en gulheid waarmee wij onze gasten verwelkomen. Onze chef bereidt alle gerechten dagelijks vers in eigen keuken en dat proef je! Wij zijn 7 dagen per week geopend, voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Wij bieden koffievariaties van Piazza DOro, daar kan natuurlijk Limburgse vlaai natuurlijk niet bij ontbreken. Wij schenken heerlijke wijnen en een goed glas bier. Ook hebben wij een uitgebreide borrelkaart. Heerlijke gerechten bereid met zorg, liefde en verse streekproducten. Klassieke bistrogerechten met een moderne twist. Een gezellig biertje drinken met carnaval? Genieten van Andre Rieu, onder het genot van een heerlijk diner? Het kan allemaal, bij Bistro Jovial. Onze zaak noemen wij met recht een bistro, zo hebben wij op de kaart verschillende bistrogerechten in een modern jasje gestoken. Wij werken met streekproducten en pure ingrediënten. En bereiden al onze gerechten dagelijks vers in eigen keuken. Jovial is gelegen aan het mooiste plein dat Nederland rijk is. Maastricht staat wereldwijd bekend als een kleine stad met een groots karakter.
Home Maastricht Culinair.
Op zoek naar het betere restaurant? Lekker eten in Maastricht? Gastronomisch genieten bij Maastricht Culinair.: Op zoek naar een smaakmaker? Zoek je een verfijnd wijnhuis, lokale wijnboer of uitmuntende koffiebrander? Uitgelicht Harrys charme is topformule, zegt blogster Chapeau Lees Meer.
Vrienden van het Vrijthof Het sfeervolle en eigentijds restaurant in Maastricht.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Na een gezellig dinertje lekker blijven logeren in Maastricht? Dan kan bij Hotel Maastricht City Centre, gelegen naast het restaurant. Dit kleinschalige hotel beschikt over 10 trendy ingerichte hotelkamers, voorzien van alle moderne gemakken.
Syrische vluchtelingen aan het werk in bijzonder restaurant 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Vrijdag opent in Maastricht het Syrisch restaurant, Bab Tomas, waar Syrische vluchtelingen werkervaring kunnen opdoen. Drie Maastrichtse leden van de lokale service club, Rotary Club, investeerden geld in het restaurant aan de Tongersestraat. Ook de gemeente Maastricht werkt mee aan het project.
Voordelig Spontaan uit eten in Maastricht.
Gebruik een andere zoekterm. Gebruik mijn locatie. Populair in de buurt van Maastricht. Bergen op Zoom. t Groene Hart. Meest gestelde vragen. Registreren / Inloggen. Maastricht In de buurt Maastricht. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon.

Contacteer ons