Resultaten voor restaurant maastricht

 
restaurant maastricht
Restaurant Designhotel Maastricht.
Kamer reserveren 31 043 328 2525. Over Designhotel Maastricht. Kamer reserveren 31 043 328 2525. Restaurant Brasserie FLO. In het rijtje van steden met een Brasserie FLO, familie van het beroemde Bofinger, Julien en La Coupole in Parijs, mag Maastricht natuurlijk niet ontbreken.
brasserie.
Door te klikken op de afbeelding rechts kunt u onze volledige menu en drankenkaart inzien. De brasserie is dagelijks geopend vanaf 08.30 uur. Le Theatre Hotel Vrijthof 50, 6211 LE Maastricht, 31043 30 30 280 info@letheatre nl www.letheatrehotel.nl Privacy Policy.
Les Tables Eat where the locals meet.
Eindeloos genieten van verse vis, Maastricht aan de zee 1. Frans geluk in het quartier latin Maastricht 1. Genieten van al het moois van het mediterranée 1. Gezond biologisch eten vanuit een groot hart 1. Het beste Indonesische restaurant in town 1.
Bistro Jovial Restaurant Vrijthof Maastricht.
Wij verwelkomen u graag in ons gezellige en kleinste restaurant van de stad. Jovial staat voor de hartelijkheid, vrolijkheid en gulheid waarmee wij onze gasten verwelkomen. Onze chef bereidt alle gerechten dagelijks vers in eigen keuken en dat proef je! Wij zijn 7 dagen per week geopend, voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Wij bieden koffievariaties van Piazza DOro, daar kan natuurlijk Limburgse vlaai natuurlijk niet bij ontbreken. Wij schenken heerlijke wijnen en een goed glas bier. Ook hebben wij een uitgebreide borrelkaart. Heerlijke gerechten bereid met zorg, liefde en verse streekproducten. Klassieke bistrogerechten met een moderne twist. Een gezellig biertje drinken met carnaval? Genieten van Andre Rieu, onder het genot van een heerlijk diner? Het kan allemaal, bij Bistro Jovial. Onze zaak noemen wij met recht een bistro, zo hebben wij op de kaart verschillende bistrogerechten in een modern jasje gestoken. Wij werken met streekproducten en pure ingrediënten. En bereiden al onze gerechten dagelijks vers in eigen keuken. Jovial is gelegen aan het mooiste plein dat Nederland rijk is. Maastricht staat wereldwijd bekend als een kleine stad met een groots karakter.
Home Maastricht Culinair.
Op zoek naar het betere restaurant? Lekker eten in Maastricht? Gastronomisch genieten bij Maastricht Culinair.: Op zoek naar een smaakmaker? Zoek je een verfijnd wijnhuis, lokale wijnboer of uitmuntende koffiebrander? Uitgelicht Harrys charme is topformule, zegt blogster Chapeau Lees Meer.
Restaurant vacatures, werk in Maastricht Indeed.nl.
Crowne Plaza Maastricht Maastricht 900, 1050, per uur. Verrichten van mise en place werkzaamheden voor de bar, het restaurant, het terras en de negen banqueting zalen. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Crowne Plaza Maastricht Vacatures in Maastricht.
Syrische vluchtelingen aan het werk in bijzonder restaurant 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Vrijdag opent in Maastricht het Syrisch restaurant, Bab Tomas, waar Syrische vluchtelingen werkervaring kunnen opdoen. Drie Maastrichtse leden van de lokale service club, Rotary Club, investeerden geld in het restaurant aan de Tongersestraat. Ook de gemeente Maastricht werkt mee aan het project.
Restaurant Hotel Maastricht.
87, 1264 beoordelingen. Hotel Maastricht 19-2-2019. Mijn gerecht was uitstekend ik had gekozen voor de zeetong deze was mooi aan de maatmijn, vrouw had de carpaccio was ook heel goed en als dessert beide een Dame Blanche. Geniet van restaurantvoordeel. Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID.
Via crowdfunding gestart restaurant in Maastricht dicht na vondst hennepkwekerij WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
Nieuws 0 reacties. Een jaar na de opening is restaurant Tonica in Maastricht weer dicht. De politie trof in het restaurant in de Mariastraat in het centrum van de stad een wietkwekerij aan, die bereikbaar was via een luik achter de bar.

Contacteer ons