Op zoek naar restaurant leiden?

 
restaurant leiden
Hotspots! 10x restaurants in Leiden ELLE Eten.
Waag, Aalmarkt 21, Leiden. A post shared by Waag Leiden @waagleiden on Mar 23, 2017 at 207am: PDT. KOETSHUIS DE BURCHT. Koetshuis de Burcht ligt pal onder de Burcht van Leiden, een historische must-see. Ook ligt dit restaurant vlak achter de winkelstraat.
Surakarta Indonesische Specialiteiten Restaurant en Catering.
2311 CB Leiden. Tel 071 5123524. hier 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Home. Restaurant Surakarta heeft als oorsprong de keuken van Midden-Java. Deze onderscheidt zich door het minder scherpe pedis en het wat zoetere karakter van de meeste gerechten.
Restaurant Leiden Restaurant Verboden Toegang.
Heerlijk eten, vriendelijk personeel en een hele leuke en gezellige sfeer met al die grappige thema-borden aan de muren en het leuke huiselijke sfeertje met verschillende ophogingen etc. Een van mijn favoriete restaurants in Leiden! Restaurant Verboden Toegang. 2311 GN Leiden.
Michelin Restaurants Leiden: Gids van de beste restaurants van Leiden.
Restaurants Michelin Leiden. Alle Michelin restaurants in Leiden: sterrenrestaurants in Leiden en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leiden. Alles van ViaMichelin: Leiden.
Dende.
Dit deel van Leiden is het meest levendige van de stad; juist ook omdat de woensdag en zaterdagmarkt veel mensen trekt en er zich kleinschalige winkels bevinden. Ons gezellige en sfeervolle restaurant kenmerkt zich door een moderne en stijlvolle inrichting.
De la Soul Restaurant Leiden Soulfood. De la Soul Restaurant Leiden Soulfood.
Naast de dinerkaart is er een uitgebreide borrelkaart met typische Soulfood fingersnacks. Heerlijk voor bij één van de vele bieren van de tap of met een lekker glas wijn of een frisje. De la soul. 2312 BN Leiden 0715125671 info@Delasoul-leiden.nl Elke dag geopend van 1200: tot 0000: uur.
Authentiek Thais eten in het centrum van Leiden Buddhas.
Op een unieke locatie in het hart van Leiden bevindt zich restaurant Buddhas, waar de authentieke Thaise keuken en een eigentijds interieur perfect samenkomen. Wij bieden een zeer gevarieerde en uitgebreide menukaart met tal van mooie gerechten, uitsluitend bereid met de meest pure ingrediënten.
Restaurant vacatures, werk in Leiden Indeed.nl.
Van der Valk Hotel Leiden is een 4 sterren plus hotel met 80 hotelkamers, een modern restaurant met open keuken, terras aan het water, bar brasserie en 10. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Van der Valk Hotel Leiden Vacatures in Leiden.
De lekkerste restaurants van Leiden nsfavourites.
Wees niet bang voor té scherp eten; het Indonesische Restaurant Surakarta heeft de mildere, zalige soms zoete! keuken van Midden-Java als basis. Wil je toch meer pit? Voeg dan naar smaak één van de huisgemaakte sambals toe. Noordeinde 51-53, surakarta.nl. Catootje aan de Markt. Lot en de Walvis. Visbrasserie De Poort. In den Doofpot. Leiden / Shopping. Leiden / Shopping.

Contacteer ons