Meer resultaten voor restaurant leiden

 
restaurant leiden
Sabai-Sabai Thais restaurant.
Thais restaurant Sabai-Sabai is lid van de Thai Restaurant Association TRA. Heb je geen zin om te koken en toch trek in een heerlijke Thaise maaltijd? Dezelfde authentieke maaltijden kun je ook afhalen bij Tapa-Thai. Geurige kruiden en specerijen spelen een belangrijke rol in de Thaise keuken. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste kruiden en specerijen. De benamingen, in Thais, Nederlands, Engels en Latijns, zullen u helpen bij uw zoektocht naar deze ingrediënten. Di-Zo 1700-2200: uur Maandag gesloten Follows. Noordeinde 27 Leiden Tel.
Restaurant Eetcafé de Hooykist heet u welkom.
De Hooykist is het oudste eetcafé van Leiden. U kunt er elke dag behalve dinsdag vanaf 1700: uur eten met goede muziek op de achtergrond. Voor elk wat wils. Voor vlees liefhebbers, vis liefhebbers en ook voor vegetariërs hebben wij een verscheidenheid aan gerechten.
LaPlancha.
Nog altijd is La Plancha het enige echte Spaanse restaurant in Leiden. De gemoedelijke sfeer, de traditionele ambiance en met een diversiteit aan gerechten uit de Andalusische keuken waant u zich voor een avond even in Spanje. Wij wensen u een prettige avond toe en buen provecho!
Restaurant Van der Valk Hotel Leiden Hotel Leiden.
Deel pagina Google Facebook Twitter. Smaakvol genieten in het sfeervolle restaurant Het Haagsche Schouw met uitzicht op het water van de Oude Rijn. Onze bar brasserie in het monumentale deel van het pand is dagelijks geopend voor diner en borrel.
Restaurants in Leiden IENS.
Nog geen foto. Rembrandtstraat 2 2311 VW Leiden 1km. Gemiddelde prijs 32. AH Restaurantactie keuzemenu 35. Nog geen foto. Doezastraat 41 2311 HA Leiden 0.86km. Gemiddelde prijs 20. AH Restaurantactie à la carte. Nog geen foto. Everest Tandoori Restaurant. Noordeinde 15 2311 CA Leiden 0.98km.
Galerie Café Leidse Lente De culturele hotspot van Leiden.
Galerie Café Leidse Lente. Haagweg 4 A11. 2311 AA Leiden. Reserveren of vragen? Bel 071 737 0473 of mail naar info@galeriecafeleidselente.nl. Di woe: 10.00 23.00 uur. Do za: 10.00 01.00 uur. Zo: 12.00 23.00 uur. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress.
Een begrip in Leiden Centrum Restaurant BurgerZaken.
Burgerzaken is hét grand café van Leiden gelegen in het historisch centrum tegenover het stadhuis. Een begrip in de stad al sinds 1997. De plek om elkaar te ontmoeten, niet alleen vanwege het prachtig Jugendstil-interieur maar vooral vanwege de huiselijke atmosfeer. We zijn dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op elk moment van de dag hebben wij u iets te bieden. Gastvrijheid, aandacht voor kwaliteit en goede producten staan daarin centraal. Mark van Praag Eigenaar BurgerZaken. Aandacht voor het seizoen. Join our team! Gezocht: Chef Kok Meer info. Alledaagse ontmoeting op een. bijzondere plek in de Leidse binnenstad. Van eenvoudig tot luxe. Private dining tot 38 personen Borrels/feestjes tot 65 personen. Voor deze gelegenheden brengen wij. geen zaalhuur in rekening. Meer over groepen. Volg ons op Instagram. Wist je dat? Leer ons kennen. Breestraat Straat met allure. Meer over Partijen. Dagelijks geopend vanaf 1000: uur. Zondag en maandag vanaf 1100: uur. 071 566 11 22. Restaurant BurgerZaken Copyright 2019.
Het Prentenkabinet Home.
Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden en heeft aan de achterkant een heerlijk zonnig Park-terras. De bijzondere sfeer in het eeuwenoude pand van het Prentenkabinet maakt dit restaurant tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden.
Dinerbon Leiden, overzicht van restaurants in Leiden.
Met uw Dinerbon Leiden gastronomisch ontdekken. Zoek op plaatsnaam en filter uw zoekresulaten op categorie. Vul hier een plaatsnaam in. Kies een categorie. A la carte. All you can eat. Restaurant in een Hotel. Restaurant in een wellness. Restaurant in hotel.

Contacteer ons