Meer resultaten voor restaurant eindhoven

 
restaurant eindhoven
Thaise gerechten Chang Thai Eindhoven Leenderweg 42.
Bestel voortaan altijd online via onze eigen website www.changthai.nl. en spaar hierdoor punten voor korting op uw volgende bestelling. In gebouwen zonder lift bezorgen wij niet verder dan de begane grond. Chang Thai restaurant Leenderweg 42 5615 AA Eindhoven Tel.
Restaurant Bar Patisserie Catering EMMA Eindhoven.
Komt goed; we verzinnen wel wat. Verras iemand in het bijzonder met een diner bij ons in het restaurant, of laat iemand iets lekkers kiezen uit onze patisserie. Je kunt zelf de waarde bepalen van de voucher en een persoonlijk berichtje achterlaten voor de gelukkige. Bestel hier je voucher of. kom gezellig bij ons langs! Wij willen de beste service bieden in de meest comfortabele sfeer voor onze gasten. Door dit compleet neer te zetten hebben we meer nodig dan alleen ons team. We kiezen zorgvuldig onze partners uit om de mooiste samenwerkingen tot stand te laten komen. Dit alles om ons concept te versterken en mooie verhalen te delen van onze partners. Nieuwe Emmasingel 32. 5611 AM Eindhoven.
Gezellig uit eten bij Restaurant Dijk9 Eindhoven.
Stratumsedijk 9, 5611 NA Eindhoven. Instagram Facebook Twitter. Restaurant Bar Dijk9. In het centrum van de Lichtstad, oftewel in hartje Eindhoven, gaan wijn en spijs hand in hand bij Dijk9. Tel daar de Brabantse gezelligheid bij op en jouw avond is weer helemaal top!
Bij Albrecht Veganistisch restaurant Eindhoven.
Door onze plantaardige menu persoonlijke benadering aan tafel is het geen enkel probleem om met dieetrestricties te borrelen en/of te dineren in ons restaurant. In onze Foodexperience zijn veel allergenen uitgesloten desondanks vinden wij het erg fijn als wij op voorhand weten of er sprake is van allergieën, dan houden wij hier rekening mee daar waar kan en past.
Alle Restaurants in Eindhoven Restaurantoverzicht This is Eindhoven. This is Eindhoven.
5644 RL Eindhoven. Het Buffet is een Live Cooking restaurant en bevindt zich in hetzelfde pand als Van der Valk Hotel Eindhoven. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. 5611 HC Eindhoven. Gezana Restaurant is het eerste Eritrese restaurant in Eindhoven.
Welkom bij Restaurant EL Puente De Culinaire Wereldreis.
Onze wereld is veel groter dan die kleine postzegel die we iedere dag zien. Maar als je het ons vraagt lonkt het avontuur altijd en overal. Vandaag gewoon om de hoek, morgen aan de andere kant van de wereld. Zoek het avontuur op bij ons restaurant El Puente in Eindhoven.
Restaurants Van der Valk Hotel Eindhoven Sushi, Buffet, à la carte.
Van der Valk Hotel Eindhoven Martinus. Van der Valk Hotel Eindhoven OZZO Sushi Lounge. Drie verrassende restaurants. Ontdek de culinaire concepten van Hotel Eindhoven. Restaurant Martinus is het à la carte restaurant van Hotel Eindhoven en werkt uitsluitend met ambachtelijke, verse streekproducten.
Kindvriendelijke restaurants familierestaurants Go-Kids Eindhoven.
Restaurant Usine EindhovenBij Restaurant Usine in hartje centrum van Eindhoven kan je heerlijk lunchen en dineren met kinderen. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Restaurant Usine EindhovenBij Restaurant Usine in hartje centrum van Eindhoven kan je heerlijk lunchen en dineren met kinderen.
Brasserie FLO Eindhoven Frans restaurant.
Op een plek waar u het niet verwacht, op loopafstand van het centraal station, stapt u zo een klassieke Franse brasserie binnen: Brasserie FLO Eindhoven. Een stukje Parijs in de Nederlandse lichtstad Eindhoven. Hier kunt u ongedwongen genieten van een lunch op aanvraag en diner in een prachtige ruime zaal met grote vensters, glimmend koper, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken.

Contacteer ons