Zoeken naar restaurant amsterdam centrum

 
restaurant amsterdam centrum
Lunch Restaurants in Amsterdam.
Read more 0 Comments. Beste Restaurants De beste restaurants in Amsterdam Centrum Dinner Amsterdam Lunch Amsterdam Nieuwe Restaurants. Nacarat Amsterdam, restaurant Amsterdam centrum. Culi-Amsterdam, oktober 12, 2017. Restaurant Nacarat Amsterdam, gelegen in Amsterdam centrum is het nieuwste restaurant van chef Ron Blaauw.
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam ELLE Eten.
The Lobby Nesplein. Midden in het centrum, maar geen toeristenzaak. Open voor ontbijt, lunch en diner, ideaal, lekker en veel wijn. En dus die flammkuchen! The Lobby, Nes 49, Amsterdam. Jordaneser wordt het niet. Drukker ook niet. En al doet de naam en inrichting niet bijzonder Italiaans aan, de keuken is het des te meer. Restaurant Koevoet, Lindenstraat 17, Amsterdam.
Restaurant Daalder Amsterdam Jordaan.
Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dennis heeft deze plek gevonden in Restaurant Daalder en is er sinds 2016 chef en mede-eigenaar. In het Daalder van nu doet Dennis er nog een schepje bovenop.
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs én een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Restaurant Bordewijk.
Bordewijk is dit jaar ook open van 27 t/m 30 december met een sprankelend eindejaarsmenu! a la carte ook mogelijk! Kerstdagen en van 31 december t/m 4 januari 2018 gesloten! fijne feestdagen en een gelukkig 2018! Restaurant Bordewijk Noordermarkt 7 1015 MV Amsterdam 020 6243899.
Onze selectie van restaurants in Amsterdam Oude Stad.
Al sinds 1957 de beste Vlaamse frites van Amsterdam. Proef en ervaar het hedendaagse Italië in deze moderne en sfeervolle bistro. De culinaire top van Amsterdam, bekroond met een Michelin ster. Mediterraan restaurant in het mooiste verborgen steegje van Amsterdam.
Restaurant van Puffelen.
Restaurant Café Van Puffelen is bovendien zeer gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam, in het hart van de Negen Straatjes aan de mooie Prinsengracht. Diners en lunches. Restaurant Van Puffelen biedt groepen en gezelschappen een speciaal driegangen keuzemenu aan vanaf 30, per persoon.
Restaurant de Compagnon Het restaurant van Amsterdam.
Aan de Guldehandsteeg in het centrum van Amsterdam vindt u ons restaurant. De chef de sommelier. Naast het restaurant heeft De Compagnon Groep verschillende horeca concepten ontwikkeld. Gepaard met de grote kennis en ervaring was het voor Bert en Sara belangrijk dat ze tijdens de groei van hun bedrijf dicht bij zichzelf bleven.
Restaurant ANNA Culinair genieten.
Anna hoort bij het oude centrum van Amsterdam met destijds tientallen kloosters in de omgeving van de Katholieke Oude Kerk. Tijdens de Reformatie werden de kloosters gesloten na 1578, de oude kerken gereformeerd, en schuilkerken geboren. Maar de heilige Anna bleef. Voor eeuwig vernoemd in de Sint Annen en Sint Annendwarsstraat en sinds 2011 in restaurant Anna.

Contacteer ons