Zoeken naar indonesisch restaurant

 
indonesisch restaurant
Café AMOI.
Cafe AMOI is het nieuwe zusje van het vroeger bekende Indonesisch restaurant Sarang Mas. Letterlijk vertaald betekent AMOI het jongere zusje. Het jongere zusje doet graag dingen op haar eigen manier. Zij is speels, origineel, modern en houdt vooral van heel veel gezelligheid.
Indonesisch Restaurant Dewi Sri.
De klassieke Indonesische keuken en het karakter van de moderne stad. Traditionele gerechten, maar dan met een twist. Door oude familierecepten met nieuwe inzichten te combineren en uitsluitend met dagverse producten te werken, tilt Dewi Sri Indonesisch eten naar een hoger niveau.
De beste Indonesische restaurants in Noord-Brabant.
Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs. Typisch en heerlijk indonesisch 24/03/2019. Lekker, vlotte bediening, 26/02/2019. Indonesian Restaurant Bali James Breda. 6 van 48 resultaten. Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs. Prima rijsttafel 03/03/2019. Aardig maar niet speciaal 01/03/2019. Kakama Puur Indonesisch Den Bosch.
Authentiek Indisch eten bij Javaans Eetcafe in Groningen.
Wij zijn al ruim 15 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele en sfeervolle Indische keuken. Wanneer u ons Indisch restaurant binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: de ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer.
Restaurant Mutiara Heerlijk Indonesisch eten in De Bilt.
Kom genieten van de unieke familierecepten en ervaar waarom restaurant Mutiara zo bijzonder is. Proef de verse en authentieke gerechten. van Indonesisch Restaurant Mutiara. Mutiara, de parel van De Bilt. Bij restaurant Mutiara kunt u heerlijk dineren met familie of vrienden.
Indonesisch restaurant Bandung Restaurant in s-Hertogenbosch.
Restaurant Indonesia Bandung is een plaats voor iedereen, die van de Indonesische cultuur en keuken houdt, met gerechten die hun oorsprong vinden in de keuken van West-Java. Onze zeer ervaren chef Yana Sutisna heeft jarenlange ervaring in vooraanstaande Indonesische restaurants.
Minang Kabau Indonesië aan de Kralingse Plas.
Restaurant Minang Kabau is een Indonesisch restaurant met voornamelijk Oost-Javaanse gerechten. Deze zijn over het algemeen wat mild gekruid en soms zelfs met een zoete twist. Naast de vele à la carte gerechten en maaltijdschotels, serveren wij uiteraard ook diverse rijsttafels.
Club Satay Indonesisch Eethuisje.
U bent van harte welkom in ons intieme eethuis waar u onder het genot van een heerlijke maaltijd met een wijntje of naar gelang een biertje een heerlijke avond kunt vertoeven met vrienden, familie of bekenden! Tot ziens en selamat makan! Bekijk foto gallerij. Club Satay Indonesisch Eethuisje.
Didong Indonesisch restaurant DenHaag.com.
This is The Hague. Didong Indonesisch restaurant. Restaurant 2e Sweelinckstraat 115, Den Haag. Indonesisch restaurant Didong bevindt zich in het hart van Duinoord, waar voorheen Samarang en later toko Oen gevestigd waren. De naam Didong betekent eigenwijs. Dit is enerzijds gekozen omdat het goed klinkt en anderzijds om een eigenwijze en eigentijdse draai aan de zaak te geven.

Contacteer ons