Zoeken naar indonesisch restaurant

 
indonesisch restaurant
Home Restaurant Indonesia Bunga Melati.
We bezorgen regelmatig in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.Vanaf f 12 tot 2000 personen, volledig gedecoreerde kramen, met of zonder bediening, het kan allemaal verzorgd worden door ons. Via onze website voor Indonesische Catering is het mogelijk om in twee minuten volledig vrijblijvend een offerte te maken zodat u kunt ervaren dat goed en niet duur, prima bij elkaar passen.
Het Indisch Veerhuys Restaurant.
Klanten over Het Indisch Veerhuys. Bij Het Indisch Veerhuys hebben ze echt een passie voor eten. Wat een lekker eten en zo een mooi restaurant! Hier zullen wij zeker vaker dineren. Met een groep van 15 personen een verjaardag gevierd bij het Indisch Veerhuys.
Café AMOI.
Cafe AMOI is het nieuwe zusje van het vroeger bekende Indonesisch restaurant Sarang Mas. Letterlijk vertaald betekent AMOI het jongere zusje. Het jongere zusje doet graag dingen op haar eigen manier. Zij is speels, origineel, modern en houdt vooral van heel veel gezelligheid.
SAMPURNA Indonesisch Restaurant Amsterdam.
SAMPURNA, de Indonesisch keuken waar kleine of grote groepen, vrienden en familie elkaar treffen voor een ongedwongen lunch of diner. Onze wijnen zijn puur en voornamelijk biologische teelt. De smaakpappillen worden al gestreeld bij de binnenkomt met heerlijke krupuk campur met 3 soorten sambal.
Indonesisch restaurants in Utrecht IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Utrecht /. Indonesisch restaurants in Utrecht. Indonesisch restaurants in Utrecht. 9 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Lucasbolwerk 19 3512 EH Utrecht.
Authentiek Indisch eten bij Javaans Eetcafe in Groningen.
Wij zijn al ruim 15 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele en sfeervolle Indische keuken. Wanneer u ons Indisch restaurant binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: de ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer.
Soeboer sinds 1958 Indonesisch restaurant in Den Haag.
In de tuin van het restaurant bevindt zich een grote vijver. Ook is er een buitenpodium aangelegd waar op gezette tijden opgetreden zal worden. Daarnaast is er natuurlijk aan de kinderen gedacht, er is namelijk een heuse speelweide gerealiseerd voor de kleinste gasten van dit Indonesisch restaurant.
Rijsttafel Catering Take Away Toko Frederik. Toko Frederik de Rijsttafel specialist van Den Haag.
Chef Enny Sojama was 33 when she came from Indonesia to the Netherlands in 1985 and has extensive experience in the well-known Indonesian restaurants in The Hague, including the famous restaurant Bali restaurant Soeboer and restaurant Sarinah. She has worked closely with the famous TV cook Lonny Gerungan, author of many Indonesian cookbooks.
Restaurant Alkmaar Café Bali Home.
Ervaar Bali, bezoek ons Indonesisch restaurant Alkmaar! Houttil 8 Alkmaar. Telefoon: 3172 220 22 09. Wij verwelkomen u met veel plezier in ons Indonesisch restaurant Alkmaar. Uiteraard zijn de sluitingstijden indicatief; wij verwennen u graag totdat u naar huis gaat!

Contacteer ons