Op zoek naar indonesisch restaurant?

 
indonesisch restaurant
Djadjan indonesisch restaurant.
Mooi Zeist Indonesisch Restaurant in Zeist.
Wat ooit begon als broodjeszaak, groeide uit tot een geliefd restaurant met wekelijks meer dan 300 bezoekers. Een Indonesisch restaurant waarbij de traditionele geuren en smaken in ere gehouden worden, maar de gerechten tegenwoordig ook een moderne twist krijgen. Om niet alleen het bestaan maar ook de waardering naar de gasten te vieren, heeft Mooi Zeist iedere 25e van de maand een evenement georganiseerd.
Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven T040-2437477.:
In Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven is alles ambachtelijk bereid met authentieke verse kruiden en ingrediënten zodat u de Indonesische keuken echt goed kunt ervaren. Wij zijn dagelijks geopend van 1130: uur tot 22.00 uur. Het is een geweldige ervaring om te eten bij restaurant Surabaya.
Homepage Restaurant Soeboer, sinds 1958.
In de tuin van het restaurant bevindt zich een grote vijver. Ook is er een buitenpodium aangelegd waar op gezette tijden opgetreden zal worden. Daarnaast is er natuurlijk aan de kinderen gedacht, er is namelijk een heuse speelweide gerealiseerd voor de kleinste gasten van dit Indonesisch restaurant.
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Kantjil de Tijger Indonesisch restaurant in Amsterdam.
Indonesisch restaurant Kantjil de Tijger schittert al meer dan 25 jaar op een levendige toplocatie bij het Spui, in de ziel van Amsterdam. Of je nu s middags komt voor live-cooking lunch in de New Asian Brasserie, even snel voor een Kantjil To Go box of s avonds voor een uitgekiende Rijsttafel; onze bevlogen bediening zorgt er altijd voor dat je je helemaal senang voelt.
Djakarta Indonesisch restaurant in Utrecht.
De garage bevindt zich op de Wittevrouwensingel 96, bij het Griftpark, op 8 minuten loopafstand van het Restaurant Djakarta. A la carte restaurant. accomodatie tot 130 personen. Aparte ruimte voor gezelschappen. Catering service in overleg. Wij serveren vanaf 20 personen een speciaal Indonesisch lopend buffet vanaf 2050, p.p.
Restaurant Alkmaar Café Bali Home.
Café Bali is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Kies voor een sfeervol avondje uit in Balinese stijl; wij verwelkomen u in restaurant Alkmaar of bij onze afhaaltoko in Heerhugowaard! Restaurant Café Bali. Ervaar Bali, bezoek ons Indonesisch restaurant Alkmaar!
De beste Indonesische restaurants in Zuid-Holland.
Trekt van heinde ver klanten 23/07/2018. Indonesisch Restaurant Garoeda Den Haag. 20 van 158 resultaten. Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Eten redelijk goed, maar niet met 07/01/2018. Prima, maar pittig 29/12/2017. Reserveer een tafel. Warung Mini Den Haag.

Contacteer ons