Zoeken naar hilversum restaurant

 
hilversum restaurant
Roast Hilversum Het Bar Grill restaurant van Hilversum.
Leg de meeting even stil voor een tasty lunch in ons restaurant. Wedden dat de ideeën daarna weer gaan stromen? En na een lange dag vergaderen is het tijd om even stoom af te blazen tijdens een aangeklede borrel aan onze bar. Je kunt de Roast-zalen ook afhuren voor bijvoorbeeld workshops of trainingen. Kortom, heb je iets te vieren? Ook dan check je in bij Roast! Onze zalen zijn namelijk ook af te huren voor feesten en andere besloten. BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN. 1211 BX Hilversum.
Openingstijden van Restaurant in Hilversum.
444 Restaurant vestigingen gevonden in Hilversum. Havenstraat 58 Hilversum. Restaurant de Bourgondiër Hilversum. Vaartweg 7 Hilversum. Thais Restaurant Arunrat. Koninginneweg 82 Hilversum. India Poort Tandoori Indian Restaurant. Gasthuisstraat 1 Hilversum. Italiaans Restaurant Loredana. Larenseweg 148 Hilversum. Casa di Georgio. Larenseweg 148 Hilversum.
Restaurant Fly Inn Hilversum Groupon.
Restaurant Fly Inn ligt aan het vliegveld van Hilversum, dus het is niet uit te sluiten dat je tijdens het eten een vliegtuig of helikopter ziet landen of opstijgen. En tussen het uitzicht op deze vliegers kan je ook zomaar een parachute zien gaan.
Las Tapas Spaans tapas restaurant in Hilversum.
Het is 1999 als Las Tapas in Hilversum haar deuren opent. De oude wasserette werd omgetoverd tot een restaurant in Spaanse sferen. Tafels ingelegd met mozaïek, stucwerk waar de bakstenen nog zichtbaar zijn en op tafel een kannetje Sangria. Voor veel gasten uit Hilversum en ver daar buiten is Las Tapas een begrip in de Mediastad.
Hilversum MoJo.
Restaurant MOJO Hilversum opent vanaf april 2018 haar deuren in het centrum van Hilversum. Gelegen tussen Hilversum Centraal Station en de Groest, biedt MOJO Hilversum een knusse plek voor verfrissing en rust. Een authentiek Japans interieur in combinatie met dagverse ingredienten en een passie voor de Japanese keuken vormen de basis van MOJO Hilversum.
De Mangerie Restaurant de Mangerie: puurheid, authenticiteit en kwaliteit. Het is een klassieke Chinese keuken. Er is een huishoudelijke sfeer en vriendelijke bediening.
Een De Mangerie dinercheque is dan dé oplossing; lekker en leuk. De Mangerie houdt u graag op de hoogte. Laat uw e-mailadres bij ons achter en u ontvangt iedere maand onze nieuwsbrief. De Mangerie 2015 Diependaalselaan 490-494 1215 KM Hilversum Tel.
Restaurant Robert Hilversum: Welkom bij Robert.
Tevens stellen wij ons graag beschikbaar voor familie of bedrijfsdiners, recepties, bruiloften etc. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 1217 DB Hilversum. Tel: 035 62 456 95. Bgg: 06 20 48 61 90. Navigatiesystemen geven soms de verkeerde route naar ons restaurant.
Restaurant Vida.
Vida Cerveceria Taperia. Vier verschillende locaties, één VIDA. Hilversum, Amsterdam, Naarden-Vesting en Laren; in alle vier de vestigingen bieden wij je hetzelfde, unieke stukje Spanje. Het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke Spaanse specialiteiten onder begeleiding van veel verschillende Spaanse bieren en wijnen.
Darya Afghaans Restaurant restaurant hilversum Uit eten Hilversum.
Welkom Gush Hamaden! Afghaans restaurant Darya aan de Havenstraat in Hilversum is een echt familiebedrijf. Het restaurant is gelegen vlakbij het centrum van Hilversum. Het restaurant is liefdevol ingericht en heeft genoeg ruimte voor de gezellige avond uit of voor 1 van uw feesten.

Contacteer ons